|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[ביקורת 2] LDFix
אז ככה אני קניתי מLDFix דומיין מנט פירמס ב30 שקל .
הכל היה אחלה הזמנתי ופתאום היה בעיה מצד נט פירמס לא מLDFIX כמובן והדומיין לא עבד.. עדן בעל החברה ראה שהדומיין לא עבד ולא היסס וישר הזמין לי דומיין מGODaddy מה30 שקל ששילמתי ולא ביקש ממני להוסיף שקל, ועוד פעם להזכיר שהבעיה לא היתה מציד LDFIX אלא מצד נט פירמס בלבד. אז כעבור שבוע וחצי שפתחתי תאתר וטעות גדולה שעשיתי , לא איבטחתי אותו. פרצו לפורום , עדן ישר פנה אליי ועזר לי ניסה לראות אם אפשר להחזיר אותו , שלח אלי אפילו נציג חברה שלו ואני אפילו לא מאוכסן אצלהם !! עדן ראה שאין איך להציל את הפורום וברגעים אלה הוא מתקין לי מחדש ! אין לי מילים כמה זה חברה מצויינת באמת כל הכבוד אנשים כל כך טובים , שירות ממש מצויין .. התלהבתי בצורה אדירה מהחברה הזאת כל הכבוד באמת !! |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אכן שירות איכותי ואישי,
טוב לשמוע על אנשים כ"כ טובים - למרות שאני מכיר את LDfix.
חבר וותיק
|
כל מילה נכונה חברה מעולה ...
עזרו לי באין סוף דברים דור בן אדם מעולה ולאחרונה יצא לי להכיר את עדן והוא בן אדם ממש עוזר וטוב... קיצר לפי דעתי מבחינת שירות ללקוח חברה מס אחת בכל השוק (ואני לא מגזים בגרוש).
חבר על
|
אכן, לא מגזים.
Permanently Banned
|
כיף לשמוע על אנשים טובים ישראלים .
כל הסטיגמות שהדביקו לישראלים , עם הזמן אנחנו משתפרים! כל הכבוד לנו! רק להפסיק בכבישים את כל התאונות ולהפסיק עם ההתחצפויות פה ושם וזהו אנחנו לא "ישראלים" כמו שהדביקו לנו סטיגמה! שמח לשמוע שיש אנשים טובים כמוהו. כל הכבוד |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
ידוע, ובכל זאת טוב לשמוע
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי קהילה
|
תודה אייל.
ותודה גם לדין ולאיתי, לקוחות מרוצים. עושה לי טוב על הלב ![]() חג שמח! |