|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש אחר הצעת מחיר לדומין
שלום שמי דור ואני מעלה אתר חדש לרשת בימים הקרובים..
הייתי רוצה לקבל הצעת מחיר לדומין עולמי/ישראלי רק חברות שכבר סיפקו דומינים לאתרים לא קשור לפה אבל חברה חברה שנקנה ממנה דומין יש סיכוי גם שנקנה איחסון ממנה אל תציעו כאן שום חבילה החברה שאני יקנה ממנה דומין אני ידבר איתה כבר על זה תודה מראש וחג שמח!! Last edited by torjo; 02-04-07 at 17:18.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
בגלל שאני ממהר זה יהיה קצר,
www.sprint-serv.net כנס לעמדו הדומיינים אתה מוזמן ליצור קשר עסק חוקי ומספק קבלות. חג שמח. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
שלום דור,
ברצוני להציע לך את מחירי שמות המתחם מטעם TytCom. להלן מחירי שמות המתחם בTytCom: סיומת: Com / Org / Net ספקית: GoDaddy תקופה: שנה מחיר: 45 שקלים חדשים בלבד! סיומת: Info ספקית: GoDaddy תקופה: שנה מחיר: 20 שקלים חדשים בלבד! סיומת: Biz / Us ספקית: GoDaddy תקופה: שנה מחיר: 40 שקלים חדשים בלבד! סיומת: Name / Ws ספקית: GoDaddy תקופה: שנה מחיר: 50 שקלים חדשים בלבד! סיומת: Eu ספקית: GoDaddy תקופה: שנה מחיר: 60 שקלים חדשים בלבד! סיומת: Mobi ספקית: GoDaddy תקופה: שנה מחיר: 70 שקלים חדשים בלבד! סיומת: Be ספקית: GoDaddy תקופה: שנה מחיר: 85 שקלים חדשים בלבד! אתר העסק: www.TytCom.biz שמות מתחם ישראליים יסופקו בקרוב. דין, TytCom.biz
# 4 |
חבר וותיק
|
שלום רב,
יש לי ניסיון גדול בתחום שמות המתחם הישראליים ולכן אציע לך : 100 ש"ח דומיין ישראלי לשנה כולל מע"מ הספקית : DomainThenet כולל פאנל ניהול. אין צורך בשליחת פקס לעדכון DNS ! שמות מתחם עולמיים : 42 ש"ח לדומיין NET 45 ש"ח לדומיין COM 35 ש"ח לדומיין BIZ 12 ש"ח לדומיין INFO 40 ש"ח לדומיין US הספקית : GO DADDY 30 ש"ח לדומיין BIZ / NET / ORG / COM / INFO הספקית : NETFIRMS כל המחירים כוללים : -תמיכה מלאה לשנה באמצעות אי-מיילים , פקסים , תוכנות מסרים מיידים ופלאפון. -תמיכה מצד הספקית -שם מתחם -פאנל ניהול כמו כן,הדומיין נרשם על שמך ! לביקורות ,המלצות ופרטים נוספים ניתן ליצור קשר בכל שעות היממה : 0523283663 . (גם היום) יום נעים וחג שמח, אלון |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|