|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה מוזרה | איך אתם נרדמים?
שאלה מוזרה אני יודע, אבל די נמאס לי לא להרדם.
כיצד אתם מצליחים לשעמם את עצמכם עד כדי הירדמות? לא כולל צפייה בטלוויזיה, כי אין לי בחדר. חג שמח ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
צופה בערוץ 1...
ספור שרתים(/כבשים) או משהו :/ אומרים שזה עוזר. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואז הולך לישון עד שאני נרדם. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם אני לא מצליח להירדם
או שאני שם לי סרט או שאני מחבר תאוזניות לפלאפון שומע מוזיקה עד שאני נירדם אחרי שעתיים שלוש אני מתעורר כי אני שוכב על הפלאפון ואז שם אותו על השולחן וחוזר לישון ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
פשוט אל תילך לישון מתי שאתה לא עייף.
אני אישית, מתחיל להרגיש עייפות ב10 וחצי, אז ב11 ורבע אני תמיד כבר נכנס למיטה. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני לא מצליח לפהק ב11, עוד כולי ער ![]() אממ אני פשוט חושב על דברים ששווה לחשוב עליהם ![]()
![]() |
# 7 |
חבר על
|
האמת, קורה גם לי, לא יודע פשוט עוצם עינים וכזה לא מנסה לחשוב על זה ואיכשהו נרדם אף פעם לא שם לב איך...
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
מממ..
לפני שנתיים-שלוש הייתה לי גם בעיה כזאת, אצלי זה נבע מזה שאני פשוט לא הייתי עייף, לא עשיתי הרבה במהלך היום ולכן לא הייתי נרדם כל כך. תדאג שאתה עייף כשאתה הולך לישון, במידה ואתה לא, אז אל תלך לישון. עוד משהו שמפריע לישון זה מחשבות, אם אתה חושב על משהו, מסיבת יומולדת לחברה, פרוייקט חדש, זה ממש מפריע להירדם. איך אני נרדם... בחופש אני כל פעם הלכתי לישון ב2:30-5:00, אז הייתי ממש עייף כל פעם ונרדמתי תוך דק'. בימים רגילים של בית ספר, אני הולך לישון בסביבות 23:00-24:00, ופשוט שוכב על המיטה בתנוחה נוחה, עוצם עיניים ומנסה שלא לחשוב על כלום, במידה ולא הולך, אני פשוט שר שיר בלב, זה עוזר =]
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
פעם הייתי נרדם תוך שתי דקות גם אם לא הייתי עייף,
בזמן האחרון אני לא מצליח להירדם גם בשעה 5:30 בבוקר, לוקח לי שעה-שעתיים, לא יודע למה. תנסה להריח את הרגליים אולי יעזור ![]() מקסימום תאזין ל-MP3 על ווליום ממש חלש וזה יעזור.
# 10 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|