![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
עזרה, קידוד בDIV
אני כרגע מנסה לעבור מטבלאות לדיב.
עכשיו התחלתי והחצי מהלוגו יצא לי טוב כי כולם היו אותו מידות בהתחלה. מה אני עושה במצב שיש לי תמונה גדולה ואחריה צריכות לשבת שני תמונות.? זה הקוד: קוד:
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <html lang="he"> <head> <title>Professional</title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <link rel="stylesheet" href="Default.css" type="text/css" media="screen"/> </head> <body> <div class="div_Logo_01"> </div> <div class="div_Logo_02"> </div> <div class="div_Logo_03"> </div> <div class="div_Logo_04"> </div> <div class="div_Logo_05"> </div> <div class="div_Logo_06"> </div> <div class="div_Logo_07"> </div> </body> </html> קוד:
.div_Logo_01 { width:385; height:40; background-image:url(images/Logo_01.gif); float:left; } .div_Logo_02 { width:77; height:40; background-image:url(images/Logo_02.gif); float:left; } .div_Logo_03 { width:67; height:40; background-image:url(images/Logo_03.gif); float:left; } .div_Logo_04 { width:251; height:40; background-image:url(images/Logo_04.gif); float:left; } .div_Logo_05 { width:529; height:81; background-image:url(images/Logo_05.gif); float:left; } .div_Logo_06 { width:251; height:41; background-image:url(images/Logo_06.gif); float:left; } .div_Logo_07 { width:251; height:4; background-image:url(images/Logo_07.gif); float:left; } תודה מראש.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אח"כ הייתי מוסיף שמות ברורים לכל חלק בנפרד אני אישית לא ממש הבנתי איזה אחד אמור להיות הלוגו (הכי גדול?) __________ לדעתי אם תיקח את מה שעשית ותכניס אותו לdiv שתיתן לו את המאפיינים של הלוגו עצמו (רוחב וגובה) זה יסדר את הבעיה... תנסה את זה ואם זה לא יעבוד אז יעזור אם תפרסם את הפרטים של הלוגו ואני אנסה לעזור שוב =] Last edited by Kfir.G; 12-05-07 at 21:49.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
כל מה שיש שם זה חלקים מהלוגו. בקשר לpx יטופל. ---------- הצלחתי לעשות את זה, תודה מה שהיה חסר זה להגביל לו רוחב. כלומר עשיתי ככה קוד:
<div class="Table_01"> שאר התמונות של הלוגו בdiv+css. </div> קוד:
.Table_01 { width:781px; } איך כדאי לחתוך עיצוב? אי אפשר לחתוך דרך האימג'רדי ולבנות לבד את הקוד? כי אמרו לי שזה לא ממש קידוד עצמאי ככה. Last edited by snirk; 12-05-07 at 22:11.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
לידיעתך בלי לקבוע גודל (px,pt,em...) ב-CSS זה פשוט לא יחשיב שקבעת גודל אלא זה יעשה גודל אוטומטי וזאת כנראה הייתה הבעיה שלך אם תתן כאן תמונת דוגמה נוכל לעזור לך בלי בעיה
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
זה מה שעשיתי,
פשוט אמרו לי שזה לא נקרא באמת קידוד. בכל מקרה הסתדרתי, תודה על העזרה ![]() ציטוט:
יש לי תמונה בגובה 40px למשל, ולצידו צריכות לשבת שני תמונות, אחת בגובה 25px ומתחתיה תמונה בגובה 15px. מה שזה היה עושה במקום להוריד את התמונה השניה מתחת לראשונה הוא היה שם אותה ליד התמונה הראשונה. עכשיו שאני מגדיר לכל הדף גבול שלא יצא מרוחב מסוים הוא מוריד אותו למטה. Last edited by snirk; 12-05-07 at 22:17.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |