|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
הפתרון למשיכת הכספים מpaypal.
בנק בארה"ב פותח חשבון בנק לישראלים רק ע"י שליחת פרטים + צילום דרכון. תוך שבועיים ויש לכם חשבון שתוכלו להעביר אליו את הכספים בפאיפאל..
השם: E-Trade. מכאן אני חושב שאתם יכולים להמשיך ![]() אני שולח להם פרטים בעוד כמה ימים. Last edited by dvirhazout; 19-05-07 at 12:33.. |
![]() |
# 6 | |
t tc tcp tcp/ip
|
ציטוט:
אם לא ניסית ולא פתחת למה אתה ממליץ ונותן מידע שגוי לאחרים?
# 8 |
t tc tcp tcp/ip
|
אין שום תלונות, רק מודיע שהוא נותן מידע שגוי.
רוצה מידע אמין אמיתי ועזרה ממני עד לפתיחת חשבון בארה"ב? יש לי אתר מיועד לזה בדיוק: http://usbank.oplag.co.il רוצה לנסות את מזלך עם המידע שפותח האשכול סיפק?... תהנה. יום קסום.
משתמש - היכל התהילה
|
אתה מקבל מהם פנקס צ'יקים \ ויזה - זה מספיק טוב להעביר כספים.
ותסלח לי אריה, אבל הרושם שקבלתי ממך בעבר קצת נפגע, אתה לא חושב שזאת צביעות להגיד מה שאתה אומר בעוד שבאתר שלך אתה שם תמונה של צ'ק של etrade? ומבקש כסף על המידע הזה, שממש קשה למצוא אותו בגוגל...
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני תוהה מה עובר בראשו עכשיו שהתוכנית שלו לעשות כסף על המשתמשים בהוסטס כבר לא בתוקף...ומזל שכך... |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|