|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
ליברפול - מילאן, מה הפעם?
אז היום בערב, גמר ליגת האלופות לעונת 06/07,
לפני שנתיים כזכור שתי הקבוצות הללו נפגשו לגמר בלתי-נשכח, שנכנס לספרי ההיסטוריה. מה היה אז? מילאן פתחה את המשחק חזק, ליברפול נראתה שבורה, במחצית התוצאה 3-0 לאיטלקים, מי האמין? דקה 52, 52, 58 (בערך כן) 3 שערים של ליברפול, התוצאה 3-3 בלתי יאמן!!! המשחק הלך להארכה, ואז לפנדלים, ומי יכול לשכוח את יז'י דודק, שוערה הפולני של ליברפול, הוא פשוט רקד כמו תייש על קו השער בבעיטות הפנדלים, וזה עזר! ליברפול ניצחה, ועשתה את הבלתי יאמן. לפני שנתיים היה סרט מתח ענק, מהטובים אם לא הטוב ביותר שנראה אי-פעם במשחקי ליגת האלופות, השנה? מה אתם אומרים? לי קשה להחליט, 2 הקבוצות האהובות עלי באירופה הן ליברפול, ומילאן (וגם ברצלונה, אבל היא בבית) מי ינצח? הנקמה של מילאן או הנחישות של ליברפול? ערוץ 10, 21:45 - ה-גמר של השנה! לא לפספס!!!
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מקווה שליברפול תיקח רק בשביל לצחוק על אוהדי מילאן (רוב החברים שלי)
תאמת חוץ מזה לא אכפת לי רק לראות משחק כדורגל מעולה והרבה שערים ![]()
# 3 |
חבר בקהילה
|
מילאן בדוק :]
# 4 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
מ-י-ל-א-ן.
מהמשחק הראשון של השמינית גמר (כשראיתי שהמצב של ברצלונה לא משהו משהו) אמרתי שמילאן ילכו עד הסוף ויקחו. למה? א. כי מגיע לה, הקבוצה התחילה את העונה עם באסה (מינוס 8 נקודות בסרייה A) וכו' וכו'. ב. כי הגיע לה גם בגמר לפני שנתיים, וזה הזמן לתקן. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תגידו, על כל משחק אתם תפתחו אשכול?
צריך להגיד למנהל לפתוח אשכול של משחקים. אני שמתי על ליברפול בווינר, מקווה שהם ינצחו. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
מילאן תיקח
ואני יקח 8000 אלף :> רק שתיקח ב 2 הפרש |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
משחקים ספציפים. זה גמר, לכן זה "אירוע" מיוחד ![]() עוד מעט גם הפיינל פור הישראלי ובגלל שהמנהלת המפגרת החליטה לעשות את החצי גמר ביום של הבגרות במת'...אני לא הולך.. שלא נדבר שגם הבגרות בפיסיקה הייתה אמורה להיות ביום של הגמר....אבל לפחות אותה דחו. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי קהילה
|
מילאן
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה