|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
כנסו משהוא מעניין ...
שלום לכולם רציתי לדון על נושא אחד בקשר לשינוי שם !
אני כבר יותר מחצי שנה חושב העם לשנות את השם שלי או לא ... ואני הגעתי להחלטה שכן ולא .. נו איך להסביר לכם ברגע שאני החלטתי שכן התייעצתה עם ההורים שלי והם התחילו להגיד לי כל מיני דברים היגיונים שאולי עם מישהוא בעתיד יהיה עוד אחד במקרה עם אותו שם ו שםמשפחה ויעשה איזה פשע זה יפול עליי וזה אולי יעשה לי בעיות בעתיד .[קיצר בעיות אישיות ]..אולי זה ישמע לכם מצחיק או שתחשבו שאני איזה משוגע אז תהיו כנים איתי אחים ... תגיבו ותביאו עצות ... העם להישאר עם השמי או לא ? תודה מראש ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
מה השם שלך הנוכחיי? ולפי דעתי אתה צריך לעשות מה שאתה מרגיש
במידה ואתה אוהב את השם תשאר איתו אם אתה לא אוהב אותו אל תשאר איתו אבל אל תעשה דברים בגלל מישהו אחר שאמר לך ככה או ככה אתה צריך להחליט בעצמך |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
להישאר עם השם הנוכחי אלא אם כן הוא ממש ממש מציק לך...
ואני לא חושב שתהיה בעיה של חוקיות מבחינת פשעים שייפלו עלייך... כל אזרח במדינה מקבל ת.ז.. דרך זה הרשויות מזהות אותו לא לפי שמות. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
קוראים לי ארתור . אני רוצה לעשות זאת כי השם הזה לא לרוחי . לא יכולתי לדבר שהייתי תינוק !=/ אני מדבר כמו ילד קטן אבל עדיף תמיד לדעת !
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
Авторитет
|
תישאר עם השם שלך. אל תחליף, אתה תתחרט על זה בעתיד.
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
עשו לי שטיפת מוח בבית "לשנות שם זה כמו לשנות את הגורל שלך" ...
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
בן כמה אתה?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני לא יודע מה לעשות אני מיואש באמת ... אולי אני מטמטם את עצמי? וגם כן יהיה לי בעיות עם דרכון , בבית ספר וכו' ... באמת עדיף להישאר עם זה !! אבל פשוט אני לא אוהב את השם אולי מפני שאני לא בטוח בעצמי ?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אני בן 17 עוד חודש ..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
קוראים לי אסקר (ברוסית קצת שונה לבטא אותו כיאולו רוסים מבטאים אותו טוב יותר מהישארלים פה בארץ)
פה בארץ קוראים לי אוסקר מה זה משנה תשאר איתו עם באמת מציק לך תשנה את השם |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|