הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
11-06-07, 23:36 | # 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
דירוג מסחר: (0)
|
מה אתם עושים ב20.6?
20.06 את סוף שנת הלימודים אתם חוגגים ב-
m-o-g-a-d-o-r 2-0-0-7!!! איכות,איכות,איכות,איכות !!!! זה מה שקורה שכמה מהצוותים הכי חזקים בת``א ובאיזור השרון מיתאחדים !: הקהל הכי איכותי ! הבנות הכי יפות ! פשוט קרנבל ! אלכוהול שיזרום חופשי עד השעה 1:30 בהצגת תעודת זהות ! ושתיה קלה בחינם כל הלילה !! זה לא הכל... תראו איזה אומניםםםםם *VOID* הרכב הטראנס המצליח בכל בעולם מבית -''Chemical Crew'' *כ-ל-א 6* בהופעה חיה עם כל הלהיטים החמים:''פצצת זמן'',''זה היה ביתי'' ועוד.. מארחים את : *ש-ו-ר-ט-י* בהופעה חיה עם הלהיטים המוכרים לכולם:''חצי רגל בחוץ,חצי רגל בפנים'',''ומלכת הלבבות'' ועוד.. *MEGA dj Tal Samuel ft. Alice* בהשקת הסינגל החדש שיפרוץ את חיי הלילה בישראל !! ועל הפטיפונים : DJ BAGO - 99ESC DJ TAL KAMPNER DJ MATAN FAINER DJ JUVI DJ BARAK S DJ RAZ B וכל זה במחיר מצחיק 65 ש''ח לפרטים נוספים, ייחצון, ימי הולדת, מוקדמות ועוד...: איי סי קיו:200033858 פלאפון:0545806050 |
11-06-07, 23:40 | # 2 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
לומדים לבגרות בגאוגרפיה יום למחרת ?
11-06-07, 23:48 | # 3 |
הוסטסניון
|
אני הולך אולי לעשות סיור במג"ב
חוץ מזה אני לא כ"כ מתרגש ממהיום הזה כי יש לי בגרות ארבעה ימים אחרי זה
12-06-07, 01:20 | # 8 |
חבר מתקדם
|
איזה נגמרים הלימודים... אח"כ יש בגרות בספרות, שתי מתכונות + בגרות בפיזיקה, מועדי ב' באנגלית ומתמטיקה ובכל הזמן הזה צריך ללמוד לפסיכומטרי..! X.X
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|