הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
13-06-07, 16:51 | # 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
יש לכם אתר?מחפשים לו פורום?אשמח אם תכנסו
שלום רב חברים .
אני מחפש אתר(לא אכפת לי איזה,יכול להיות הורדות או כל דבר אחר) שמחפש פורום. מהסיבה הפשוטה שבדרך כלל באתרים האלה הם מתיחסים לפורום כצד הפחות חשוב,והאתר הוא החשוב יותר. לכן ההצעה שלי היא כזאת : יש לכם אתר שמעונין לצרף פורום?אשמח אם תדונו בפורום שלי כאפשרות. כמובן כל הצוות שם יקבל בעלים והאתר הזה יתנהג כמו הפורום של האתר שלכם,לי לא יהיה שום קשר לאתר שלכם ואני לא ינהל אותו. קצת פרטים על הפורום שלי(אני מקוה שמותר רק להזכיר,במידה ולא תמחקו תקטע הזה) 1) הפורום טוכנת ועוצב על ידי speed man שקיבלנו מלא שבחים על העיצוב וביקורות טובות מאוד. 2) לפורום שלי כ 100-150 גולשים יחודים ביום (אני יודע שזה לא הרבה),הרבה נרשמים ביום. 3) הפורום נועד אך ורק בשביל הנאה לקהילה והכיף שנמצאים בו (ולא שום דבר אחר בינתים) 4) אם זה משנה לכם : לפורום יש גם בחלקו תכנים יחודים שמובאים מאתרים מחו'ל שאני בספק אם תמצאו אותם באתר אחר+זאת אומרת שאשכול לא לוקח 5 דקות אלה לפעמים הוא הגיע ל חצי שעה עד שעה וחצי וכ'ו. 5) הרבה אמרו לי שהפורום בעל פוטנציאל גדול וכ'ו. 6) הפורום מאוכסן אצל שלום (kreamer) לכן יש פרסומת למעלה לא לרווח שלי. 7)יותר מ 9000 רשומים ו 120000 הודעות באתר. 8)לו לא בעיות בעבר ובעיות די גדולות שהיו לנו(לא יפרט יותר מידי)יכלנו להיות קהילה גדולה בהרבה יותר. *בבקשה אני קראתי את החוקים והקטע של הפרטים זה אך ורק להבהיר מה יש לאתר. אז אל תמחקו את זה,אני לא עברתי על אף חוק. מה אני מצפה מהאתר? 1) בעל שם טוב,בעלים נחמדים ,חברותים ורצינים בכל מה שקשור לאתר(ולא ילד שיחליט באיזה שלב להרוס) 2) שיהיה די הרבה רשומים ביום זהו בעיקרון מקוה למצוא לרווח שלכם ולרווח שלי. Last edited by Speed Man; 13-06-07 at 17:04.. |
13-06-07, 17:31 | # 8 |
חבר בקהילה
|
לא נכון,
הוא יקבל בעלים לכל הפורום וירגיש כאילו זה הפורום שלו וכל הפורום ישאר כמו שהוא,יהיה אפשרות לפתוח כמה פורומים מיוחדים שיש שימוש בהם באתר שלו,הפורום ישמש כחלק מהאתר שלו שבו הגולשים יכולים להעביר את הזמן בפורום. הוא יהיה בעלים כמוני אבל אני לא יתערב באתר שלו,לא בניהול ולא בכלום. |
13-06-07, 17:33 | # 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|