![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
כמה שאלות בקשר לגוגל אדבנס...
שלום,
יש לי חשבון בגוגל אדבנס עכשיו יש לי כמה שאלות... אני הצבתי את הפירסומות בכמה אתרים יש לי אפשרות לדעת כמה נכנס לי מאיזה אתר?! איך אני יכול לדעת באילו אתרים יש את הקוד של גוגל שלי?! נגיד ואני רוצה שישלחו לי את הכסף ישר לחשבון הבנק שלי האם זה ישנה כ"כ שאני חשבון צעיר? אני בן 17.. ושאלה אחרונה לגבי שליחת הצ'ק בדואר אמרו כמה פעמים לדבי הזמנת pin מה ז"א להזין את ה pin?! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לאחר שאתה עובר את ה50$ הם שולחים לך קוד פין בדואר .
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
בקשר לשאלה על הראשונה- אתה יכול להשתמש בערוצים.
כתבתי עמוד בבלוג שלי על ערוצים- http://blog.magicera.com/index-page-12.html
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
2. אני בספק אם זה נגיש לך, אבל גוגל יכולים לדעת בוודאות. 3. לא בעיה, פתח חשבון בנק ותזין את הפרטים שלך בגוגל, הם יעשו הפקדה נסיונית ותוך מספר ימים תראה הפקדה קטנה של כמה שקלים מגוגל ותצטרך לאמת זאת. 4. לא מזמינים את ה PINCODE, הוא מגיע לבד כאשר אתה מגיע ל 50 דולר הם מנפיקים עבורך קוד סודי כדי לאמת את הכתובת שבה אתה מתגורר. שמחתי לעזור.
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
זה אפשרי עם ערוצים. בעזרת הערוצם אתה יכול להגדיר ערוץ לכל מודעה ואז לעקוב דרך הפאנל על כל ערוץ
# 7 |
חבר מתקדם
|
ורגע זה לא יפריע להם שחשבון הבנק שלי הוא חשבון צעיר?
אני בן 17... ועוד שאלה היום אני נכנסתי לחשבון שלי וראיתי שעל לחיצה אחת אני קיבלתי 1.43 דולר על לחיצה אחת! האם זה הגיוני בכלל!? |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
זה מעולה וזה הגיוני בהחלט. זה תלוי בנושא של האתר שלך וגם בכמות הצפיות שהיו למודעה.
# 9 |
חבר מתקדם
|
היו 463 הופעות
ואתמול על 9 קליקים ו 12,687 הופעות הרווחתי רק 4.06 דולר חחח.. איזה מוזר :| טוב תודה לכל העוזרים בהחלט עזרתם לי ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|