![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[שאלה] על איזה אחסון ללכת?
שלום...
בימים אלה אני הולך לפתוח חברת אחסון והתחלתי להתעניין ברייסלרים ... אז קיבלתי הצעות מכמה חברות... ואני לא יודע על מה ללכת... יש את החברות שהם פחות משנה בשוק והם רוצות 70 שקל בערך על רייסלר 5GB שטח אחסון ו500GB תעבורה... ויש את החברות הקצת יותר וותיקות כמו GUZ... שהם רוצים 100 שקל.. ויש את החברות הוותיקות הרבה יותר שרוצות 130... מה אתם הייתם עושים אילו הייתם פותחים חברת אחסון? באיזה אחסון הייתם מתחילים? הכי יקר או הכי זול או בינוני? תודה..
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה צריך לבדוק כמה אפשרויות, כי יש את הזול שיותר טוב יותר מהיקר.
אני הייתי ממליץ לך לקנות בהתחלה מעסק אחד ואז לעבור לעסק אחר ולראות איפה יותר טוב לך. Last edited by KilleR; 11-07-07 at 09:23.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
בינוני+לך על ActServ.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
לך על בינוני, אני ממליץ לך על וויטסקרין ולייזרטק
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
זה משנה אם הם שנה בשוק או שנתיים? עדיין אותו מנהל טוב. אני הייתי הולך על הזול, במיוחד כשלפעמים (בחלק ממהצעות) הם אפילו עדיפים מבחינת ביקורות.
|
![]() |
![]() |
# 6 | ||
אחראי פורום
|
ציטוט:
ההמלצה שלי? אם יש לך כסף לוותיקות ביותר לך עליהן. מדוע? הן נתקלו ביותר בעיות במהלך הזמן בו הן ברשת (לרוב כמובן), דבר שהביא להן נסיון להתמודד עם בעיות יותר טוב מלעסקים המתחילים. אתה בתור לקוח, יכול להיות אצל העסקים הוותיקים ביותר וגם אצל הזולים ביותר שנפתחו לא מזמן ולא להרגיש בהבדל (מבחינת שירות, מהירות שרת ועוד...), אך במקרה של תקלה חמורה, לפי דעתי, בעל העסק הוותיק יותר ידע להתמודד מולה טוב יותר. (לא אוסיף לזה שלרוב, לבעלי העסק הוותיקים יש יותר תקציב להעמדת שירותים חלופיים ללקוח במקרה של תקלה חמורה). בהצלחה בבחירה!. המשך יום נעים ושבוע טוב!. עריכה: ציטוט:
אתר העסק ושירותיו: אחסון אתרים מקצועיים, שרת רדיו איכותי וגם ריסלר שרתי משחק מהיר. אי-מייל: admin at freshserv.net. Last edited by FreshServ.Net; 11-07-07 at 09:30.. |
||
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
לדעתי? צריך לתת לביקורות לדבר...
לדעתי יכול ליהיות חברה שלוקחת 1.90 ש"ח על אחסון 10GB עם שירות איכותי שרת מהיר אחלה מנהל ויכולה ליהיות חברה עם וותק של 5 שנים בשוק שתיקח לך 1500 ש"ח על 500 מגה עם שרת איכותי ומהיר אבל מנהל לא משהו או שהשרת לא משהו. לדעתי? חברות כמו וויטסקרין , לייזרטק, גולד-הוסט ועוד זה בחירה מעולה. שיהיה לך המשך יום נעים ובהצלחה, אבישי שמחוני.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|