|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[php]שאלה לגבי העלאת קבצים.
אז ככה אני מנסה לבנות מערכת העלאת קבצים ומה שאני מנסה לעשות הוא ככה:
שאני מעלה תמונה לדוגמא בשם blat.jpg אז שהמערכת תבצע שינוי לשם ואני מעוניין שהיא תשנה בסדר מסויים. התמונה הראשונה שאני יעלה תשונה לשם 1.jpg לאחר מכן 2.jpg וכן הלאה... תודה ויום טוב.
# 2 |
חבר על
|
תריץ בדיקה של כל הקבצים בתיקיה ותבדוק מה הקובץ האחרון ותקרא לקובץ הבא בשם של הקודם + 1
לא יעיל אני יודע... עוד אפשרות, תשמור במסד את המספר של הקובץ האחרון שהועלה... |
![]() |
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
אני לא זוכר טוב אבל נראה לי יש פונקציה שבודקת מה הID של הנתון האחרון שהוכנס למסד.. אם כן פשוט תחבר לזה 1 וזהו.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
פשוט תשמור במסד את כל השמות של הקבצים, ותעשה העלה אוטומטית לאידי ואז אחרי שאתה מוסיף את הקובץ למסד תקח את האידי שלו דרך mysql_insert_id ואז תקח את הסיומת של הקובץ, ותשנה את השם של הקובץ לאידי שלך + הסיומת ואז תעלה את הקובץ..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
כמו שאמרו אתה יכול לשמור את השם האחרון במסד או בתוך קובץ אם אתה לא רוצה להשתמש במסד.
# 6 |
הוסטסניון
|
יש דרך לא ממש יעילה אם אתה לא רוצה להשתמש במסד.
לשלוף את כל השמות של הקבצים ולקחת את התא האחרון במערך ולעשות לו explode לנקודה.
# 7 |
חבר מתקדם
|
ממש טעות מה שאתה עושה..
הכי טוב שתעשה שזה נותן שם רנדומלי לקובץ עם המון מספרים, ככה הסיכוי הוא ממש קטן שהוא יחזור על עצמו פעמיים.. PHP קוד:
# 8 |
Winner
|
תפתח קובץ ובוא תשים את המספר 0
כל פעם שמישהו מעלה קובץ אתה קורא מהקובץ מוסיף אחד = זה יהיה השם של הקובץ ואתה משנה את התוכן של הקובץ לשם הקובץ החדש.
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה שאני עושה בהעלאת קבצים זה לולאת while אינוספית שבודקת אם השם שבחרנו קיים אם לא, להעלות את הקובץ בשם הזה ו-break ללולאה. לולאה אינסופית: PHP קוד:
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שצריך לעבוד עם DB
להכניס כל קובץ שאתה מעלה לDB ככה גם תוכל לקבל מידע על הקבצים בשביל סטטיסטיקות או כל דבר שתרצה, וגם יהיה לך נוח לעשות מה שרצית |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|