![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה קשה בכונן C
אוקיי שלום לכולם,
המחשב של אחותי נדלק עולה הWINDOWS והוא נכבה. אני רוצה לפרמט, אבל יש לה שם עבודות גרפיות וכל מיני דברים מאוד חשובים בכונן C. השאלה שלי, אם אפשר להוציא אותם מהכונן בלי לפרמט? לעשות גיבוי לכונן או משהו כזה.. ואי אפשר להיכנס דרך SAFE MODE. תודה לעוזרים
# 2 |
Winner
|
תוריד Ubuntu
תצרוב על דיסק, ותפעיל את הUbuntu על המחשב בלי ההתקנה שלו. אחרי זה תעביר את הקבצים מC לכונן אחר או תצרוב אותם. ואז תוכל לפרמט את המחשב.
# 3 |
חבר מתקדם
|
לא אחי זה סיבוך מדי..
אין צורה אחרת?
# 4 |
הוסטסניון
|
אשמח לדעת מה זה Ubuntu
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה מערכת הפעלה אשר יש בה אופציה להפעלה דרך דיסק...
בכל אופן, אם זה סיבוך בשבילך קיימת דרך אחרת והיא - לפרק את הדיסק הקשיח, לחבר למחשב אחר, להעתיק את הקבצים, להחזיר את הדיסק הקשיח ולפרמט. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תצרוב הכל על דיסק DVD, תפרמט ותעלה את הדיסק וקח את כל הקבצים.
או שפשוט אם יש לך 2 כוננים תעביר לכונן השני. אבל קודם לפני פרמוט תנסה לבצע סריקת וירוסים / ספייוורים למיניהם..אשמח לעזור בנושא. בברכה ובהצלחה, רועי |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תלך לחנות מחשבים עם הארק דיסק,תחבר את הארד דיסק עם כבלים חיצוניים (שעולים בסביבות ה150 ש"ח) אבל אולי הוא יתן לך רק להעביר בחינם מהכבלים שלו...
תעתיק למחשב אחר תצרוב ותפרמט לא כזה סיפור.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
alm תוכל לפרמט מזה Ubuntu
ואיך משתמשים בזה? |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
לינוקס אתה יודע מזה? אם כן, זו הוצאה של לינוקס שידוע בנוחות השימוש למשתמש הביתי. כשאתה מפעיל את הדיסק התקנה שלך זה מפעיל את המערכת קודם מהדיסק ואז שואל אותך אם להתקין אותה. סטארטזירו - יש לך דיסק כזה? תזמין באתר שלהם בחינם, הם ישלחו לך..
|
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בחינם אתה יכול לשלוח לי קישור איפה אמורים לרשום את הפרטים?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|