![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
קוד תקני למוזיקת רקע?
אז אני רוצה שבפתיחה של האתר יופיע פתיח שהקלטתי, מה הקוד התקני לזה?
וגם אני רוצה שהוא יהיה רק בפעם הראשונה שנכנסים לאתר, ולא כל פעם שמגיעים לעמוד הראשי. איך אני עושה את זה? תודה מראש. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
יש לך כמה אפשרויות...
קוד:
<object classid="clsid:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"> <param name="FileName" value="yoursound.wav" /> </object> קוד:
<embed src="yoursound.mid" /> אם אתה צריך עזרה עם הקוד אז הנה בערך... PHP קוד:
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ולא הבנתי אחד אמור להיות בHEAD והשני בתוכן איפשהו? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
כמו שאמרתי..."יש לך כמה אפשרויות" שזה אומר שאתה בוחר אחד מהשניים.
לגבי הראשון אתה רק צריך לשנות את השם של הקובץ ואת השם שלו אם אתה רוצה בקוד למעלה אל תיגע. קוד:
<object classid="clsid:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"> <param name="UcanChange" value="UcanChange.wav" /> </object>
# 5 |
הוסטסניון
|
daMn, זה לא שיש לו בחירה האפשרות הראשונה זה ל-IE והשנייה ל-FF,
ניתן לשלב אותך ככה ששמים את ה-embed בתוך בין <object> בקשר להשמעה פעם אחת אני ממליץ לעשות עם עוגיות. האפשרות השנייה שניתנת להשמעת המוזיקה זה לעשות קובץ פלאש ולהציג אותו.
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
זה לא עובד ככה. ואיפ למקם את הקוד? BODY, HEAD? Last edited by megashape; 04-08-07 at 15:45.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
קוד:
<object classid="clsid:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"> <param name="UcanChange" value="UcanChange.wav" /> </object> מיקום של הטקסט דבר ראשון בתוך הBODY למנוע שינגן בכל כניסה לאתר שימוש בעוגיות הכי טוב הכי יעיל ולא מבזבז משאבים ולפתוח מסד ולהסתבך עכשיו סתם... |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הנה הסתדרתי, עשיתי bgsound, אבל זה לא עומד בתקן, מה לעשות? עכשיו איך עושה אליו COOKIE? זה תג BG? ועוד משהו חשוב, בפיירפוקס לא שומעים כלום, איך אני מתקן את זה. חחח...מצטער על החפירה, אם אפשר גם פידבר על הפרומו, חחח Last edited by megashape; 04-08-07 at 19:02.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|