|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מעוניין לבנות את הדבר הגדול הבא,צריך הצעות.
אני מעוניין לבנות את הדבר הגדול הבא,
מערכת שתכלול המון מערכות,משאבים נמוכים,אבטחה גבוהה ונוחות, אני מעוניין,רוצה וצריך הצעות ממכם,מה לשים בה שאין אצל אחרים,דברים מיוחדים, כל דבר שאתם רק חושבים עליו,הכל אפשרי אם רק רוצים ואני יוכיח את זה =]
# 2 |
חבר מתקדם
|
עקרונית...אין כזה דבר שאין לאחרים...אבל אתה יכול להיות מקורי ולעשות את זה בצורה מקורית ושמערכת תהייה פשוטה לשימוש ומצד שני שיהיה הרבה אפשרויות...זה אתגר קשה מאוד...ושוב פעם אני אומר לך שאין כזה דבר שאין לאחרים...דברים שאין לאחרים זה משהו מקומי שספציפי לאותו אתר..אבל משהו כללי כמו שאתה רוצה לעשות לדעתי אין...לא יודע מה רמת התיכנות שלך אבל הייתי מציע שתבנה מערכת חברים+היכרויות משהו בסגנון מקושרים...תנסה להיות שם מקורי ואם זה יהיה באמת תוכל או לפתוח אתר משהו ברמה...או למכור את זה אני בטוח שתמצא קונים...ללא בעיה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
קשה לי להאמין שאתה תוכל להתחרות במערכות כמו ג'ומלה.
מערכת טובה זה לא מספר האפשריות שבה, אלא התיכנון של הקוד, שיהיה ניתן להוסיף תכונות למערכת בקלות.
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
מהפעם האחרונה שבדקתי את גומלה, תיכנון קוד זה ממש לא היה הצד החזק שבה....
# 5 |
חבר וותיק
|
תבנה מערכת גדולה שתהיה כולה OOP ושיהיה קל מאוד להבין את הקוד ככה שכל מתכנת יוכל בקלות לבנות לה מודולים כתוספת וגם לתרגם ולהוסיף טמפלטים ואז זאת תהיה מערכת טובה כמובן שהאבטחה הגבוהה זה גם חשוב וגם הביצועים והמשאבים...תנסה לחסוך המון במשאבים כמה שיותר לחסוך
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תבנה framework אבל אני בספק אם אתה יודע בכלל להשתמש באחד..
בעקרון מה זה "הדבר הגדול הבא", אם היינו יודעים אנחנו היינו עושים את זה אתה לא חושב...? בעקרון יש לי רעיון חדש שעלה בדיוק עכשיו כשאני כותב חחח(כל הזמן עולים לי רעיונות לאתרים) אם אתה רוצה אתה יכול לדבר איתי... חחח |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|