|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[קונה] - מחשב נייד חזק במחיר חלש =)
ערב טוב חבריי הוסטס המכובדים,
חברה שלי מתחילה ללמוד והיא צריכה מחשב נייד, המשימה כמובן נפלה עליי. המחשב צריך להיות דיי חזק מעבד: Intel Core 2 Duo Processor 2.0Ghz זכרון: 1 ג'יגה דיסק: 120 ג'יגה מינימום מאד חשוב: NVIDIA GeForce 8400M או כרטיס מסך אחר ברמתו. אם אתם יכולים לארגן לי מפרט + הצעת מחיר מומלצת של המחשב הנ"ל אני יותר מאודה לכם. המשך ערב טוב ושבוע טוב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
למה כ"כ חזק? הרי הוא רק ללימודים
בכל מקרה: http://ivory.co.il/product.asp?produ...81&CatCode=315 (שוקל 2.6 קילו) אם אתה מתעקש על מעבד יותר חזק לשדרג ל T7300 עולה עוד 300 ש"ח. 2GH 4 MB CASH והכרטיס מסך זה 8400m G יש בסידרה את הכרטיסים G GS ו GT שהGT יותר חזק מה G ב30% בערך. והGS חזק מהG ב10% בערך. ולא נראה לי שתמצא משהו כזה במחיר פחות מזה.
# 3 |
חבר חדש
|
בנייה, תודה על העזרה.
האמת שהיא מתחילה ללמוד עיצוב גרפי, אז היא צריכה מחשב חזק בשביל העבודות. שמעתי דברים לא משהו על MSI, ומצאתי מפרט דומה של HP: http://www.netshops.co.il/product.as...355#upgradCell אשמח לקבל פידבקים ממכם. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מחיר מפתיע, לא חשבתי שהיה מחשב במפרט דומה בפחות ב6300.
חבר שלי קנה מחשב כזה והוא מעולה. אחותי קנתה מחשב אחר של MSI וגם הוא טוב. היתרון שלהם שגם הזיכרון בא בסטיק אחד ולא 2 ככה שאם רוצים לשדרג אז זה יותר משתלם. א.תנסה לבקש הצעת מחיר מIVORY על המחשב הזה אולי יהיה להם משהו יותר זול. ב.במקרה הזה הייתי הולך על הזה שהאחריות שלו יותר טובה וארוכה.
# 5 |
Whatever
|
שלא תעז ללכת על Ivory, מניסיון.
# 6 |
t tc tcp tcp/ip
|
שני המחשבים נשמעים זולים מידי...
כשאני רואה מחיר זול מידי עולות לי מחשבות לגבי האמינות... אם אתה בטוח באמינות של החנות, זה אחלה מחיר. אישית... לא הייתי הולך על זה.
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
חבר שלי ואחותי קנו מIVORY ולא היו להם בעיות
בגלל שזה מחשב נייד אז הם לא יכולים לתקוע לך חלקים לא טובים, וגם יש לך אחריות.
# 8 |
חבר חדש
|
האמת שגם אני קניתי מ IVORY, ואני דיי מרוצה.
רציתי שתסבירו לי קצת על חשיבות הצ'יפסט, ולמה לא מצויין במפרט הנ"ל הצ'יפסט ? |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ותנסה להשיג מהם מפרט מפורט כי חיפוש בגוגל מוצא רק תוצאות בארץ עם אותו מידע שיש בתר הזה. בכל מקרה, סביר להניח שיש בו צ'יפסט כמו של הזה מIVORY.
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
אישית הייתי הולך על ה-MSI, גם מפרט טוב, גם זול, וגם אחריות ארוכה יותר.
HP בזמן האחרון מפציצים במחירים, כי הם הפכו למותג על. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|