![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קיבלתי צו ראשון..
מה אני צריך לעשות שם בדיוק מה יהיה..לי?..
![]() מישהו ממליץ לי לעשות משהו מיוחד ככה להיות בקרבי... ![]() מי עוד קיבל הודעה לצו ראשון ולמתי? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אתה עושה ראיון... אתה עובר איזה 4 שלבים אם אני זוכר טוב..
ובסוף או באמצע יש לך מן מבחן כזה אל תילחץ מימנו זה כלום ואחר כך יש לך עוד מבחן במחשב ובזה תשקיע מחשבה כי זה יקבע איפה תשרת פחות או יותר... שהיה לך בהצלחה:P ![]()
# 3 |
חבר וותיק
|
אל תילחץ ושירות נעים!
|
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
בהצלחה לך :}
אם אתה לא רוצה קרבי פשוט מאוד תעשה בעיות.. יום ראשון אני מתגייס :| |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
צה"ל לא מכריח אפחד להיות לוחם, ואם הוא לא מעוניין בזה לא יטרכו אפילו לשכנע אותו!.
![]() |
# 6 |
Whatever
|
ובגלל זה צה"ל אומר בריאיון האישי (לבנים) ש"לא תמיד הצבא יתחשב במה שתרצו"? משמע שאם צה"ל ירצה אותך בקרבי - אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלהתנגד הרבה.
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם יש לך פרופיל קרבי ואין לך בעיות ת"ש למינהם אתה נשלח ליחידות קרביות
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
שטויות במיץ,
היום הצבא זה לא מה שהיה פעם,היום בכלל לא בעיה לישתחרר משירות צבאי מבלי לעשות בעיות,פעם גם מי שלא היה עושה צבא זה היה דופק אותו מבחינת עבודה,אבל היום זה לא דופק כלום אלא אם כן אתה רוצה ללכת לעבוד כמאבטח או משהו ביטחוני. ואני קיבלתי צו ראשון כבר לפני כמה חודשים אבל דחו לי אותו וכנראה אני אקבל השנה,בגלל שאז הייתי בכיתה י'... |
![]() |
![]() |
# 9 | |
Авторитет
|
ב"אימות נתונים" וגם ב"ראיון אישי" תלבש מסכה של צב נינג'ה ותיכנס בפריצה ותגיד "קוואבנגה!" ואז ישאלו אותך, מה אתה מטומטם? אז תגיד "לא, אני מיכאלנג'לו ואנחנו צריכים להשמיד את שרדר..".
ואז אני מבטיח לך.. אתה לא תשרת בצבא!
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
אז אני אחדש לך ואגיד לך שהצבא היום באמת עושה פחות בעיות. אם אתה עושה שטויות ולא רוצה להתגייס, לא יגייסו אותך אבל יתנו לך מתנה - אות קלון ועם זה כבר כן יהיו לך בעיות להתקבל לעבודות.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|