|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[בקשה] מפרט למחשב נייד - פרטים בפנים
שלום לכולם,
ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. אני מחפש מחשב טוב וחזק להפעלת משחקים טיפה כבדים, תוכנות ובכללי שיהיה מהיר :] אני מחפש מחשב שיהיה בו לפחות את הדברים האלו: כרטיס מסך GF 8200 או משו אחר שיותר טוב במחירים דומים ליבות כפולות 2.0Ghz ומעלה RAM 1GB המחירים בין 5000-4000 תודה רבה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
מצטרף.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
מחשב נייד עולה יותר ממחשב נייח בעל אותה קונפיגורציה.
לכן אתה טיפה חיי בסרט בדרישות שלך, גם מחשב סוס וגם מחיר של פוני? זה לא הולך ככה... אתה מקבל את מה שאתה משלם עבורו, תמיד. יש את הDell XPS, ללא ספק מחשב חזק, יריץ לך משחקים עדכניים, אבל לא בתקציב שלך. (מעל 8K) יש נייד כזה לחבר, נייד מצויין לדעתי, אבל שוב, אתה מקבל את מה שאתה משלם עבורו. יש את הLG סדרה E, על הנייר ניראה לא רע בכלל, אם כי אני לא מכיר אותו אישית, אני בעלים מרוצה של הדור הקודם, LG P1, יש לי עליו ati x1400 עם מסך 15.4" c&c tibirium wars עולה בגרפיקה מלאה מצויין. אהה, ושוב, גם הLG, עולה פחות, בסביבות ה6 אלף, אבל עדיין מחוץ לתקציב. טושיבה סטלייט, סדרה A עם נוידידה גו 7200, 5 וחצי אלף ש"ח. אם נלך ונחפש במחיר נמוך יותר תמצא רק intel GMA למיניהם. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
http://ivory.co.il/product.asp?produ...81&CatCode=315
לא רע בכלל בכלל!!
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
במילה אחת זה המחשב שחיפשת . כל מחשב אחר הזול יותר מי 4,500 ש"ח ונראה מחשב "חזק" טיפה חשוד לדעתי המחשב הנ"ל מצוין. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לחבר שלי יש כזה, עם מפרט קצת שונה ועובד בסדר בינתיים.
והוא שוקל רק 2.6 קילו. ויש סיכוי שאני אקנה גם כזה. ואם אתה רוצה לרדת קצת במחיר אתה יכול לרדת במעבד, לא נראה לי שכ"כ תרגיש את זה. וגם לוותר על המערכת הפעלה ואולי גם על גי'גה זיכרון.
קו ישר, כי אפשר גם אחרת Last edited by בניה; 07-10-07 at 17:05.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |