|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() שלום חברי הוסטס היקרים!
אני פירמטתי בטעות הארדיסק ונמחק לי כל המידע .. איך אני יכול לשחזר את המידע שהיה עליו? אם למישהו יש תוכנה, אשמח אם תתנו קישור להורדה.. או לפחות את השם. תודה מראש, סיון גולדברג.
אין כמו ב127.0.0.1
|
פרמטת, מה אתה רוצה לעשות..
הדבר היחיד שיעזור הוא ללכת למעבדה שעוסקת בשחזור מידע, אני לא מאמין שיוכלו לעזור לך אבל יש מקרים נדירים שאפשר לשחזר קובץ ספציפי (אני לא בטוח ב100% אם הפרמוט מפרמט את ההארד דיסק מ-1 ל-0, אם כן הלך הכל). סוף מעשה במחשב תחילה, 99.999999...% שאתה יכול לשכוח מהכל. |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
ראיתי תוכנית מסוימת באגו ודיברו בא על דיסקים קשיחים, הם ציינו שכל דבר שאתה "מוחק" מהדיסק קשיח, לא נמחק אלה שמור במקום כלשהו בדיסק קשיח ויש דרך לשחזר אותו..
אז אני מאמין שיש תוכנות אולי קצת יקרות אבל ניתן יהיה לשחזר..
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אז על זה דיברתי, העניין הוא שאני חושב שבפרמוט השיטה היא אחרת (במקום שהוא מועבר למקום אחר בHD הוא פשוט נמחק מ1 ל0).
|
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לפי מה שידוע לי, אין דרך חזרה מפרמוט !
אני בספק אם מישהו פה יוכל לעזור לך ... |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
אז פירמוט בעצם מוצא את השחזורים האלה.
רוב הסיכויים שתצטרך לשכוח מהמידע, משתתף בצערך. |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
טוב אני יגיד לך ככה אחי
ברגע שאתה מפרמט דרך הדיסק של הווינדוס זה קצת שונה כי הפורמט שלו הוא לא כמו הפורמט של DOS הפורמט שלו קצת שונה... אם השתמשת בפורמט של quick אז תוכל לשחזר חלק קטן מאוד מהמידע שהיה לך אם אני לא טועה זה בערך 6 מגה אם לא לא תוכל לשחזר כלום, גם אם השתמשת בDOS כדי לפרמט לא תוכל לשחזר כלום פורמט הוא תהליך שבו הארדיסק נמחק לגמריי בפורמט של quick חלק הקבצים שקשה להסיר שהם גדולים או כל סיבה אחרת מקשה את ההסרה שלהם, הם נשארים הדר"כ הגודל של הקבצים שנשארו זה בערך 6 מגה נראה לי |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
צר לי לאכזב אותך אל אי אפשר לשחזר.
אולי קובץ פיצי שנשאר פה ושם אך זה לא קובץ ספציפי . |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
גם הארדיסק שנשרף באש אפשר לשחזר.
העלויות של השיחזור מאד יקרות והחברות שעושות את זה מפרקות את ההארד דיסק לחתיכות קטנות ככה שגם ההארד דיסק יילך על בטוח. בכל מקרה זה מאד מאד מאד יקר. השאלה אם זה משתלם לך ציינתי שזה יקר ?
חבר בקהילה
|
יש תוכנה, עוד מימי הדוס, שקוראים לה unformat.
מחיפוש זריז בגוגל, הנה לך משהו שמצאתי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|