![]() |
# 1 |
אחראי פורום
|
רעיונות למצלמה?
את האמת זה לא ממש קשור לפה (חומרת מחשבים) אבל אין פורום אחר...
אני צריך המלצות למצלמה דיגיטלית... אין לי ממש פרטים מה שאני רוצה שיהיו כיוון שאין לי הרבה ידע בנושא (בעיקר צריך שאוכל להעביר תמונות למחשב, זום טוב, אפשרות להסרטה וכו'). תקציב נע עד 2-3 אלף ש"ח (עדיף לתת לי עד ה1.5-2.3 אלף ש"ח). אגב, אם תוכלו לציין כרטיסי זכרון וקצת להסביר לי כי אני לא ממש מבין בנושא ![]() תודה ![]()
# 2 |
חבר בקהילה
|
אני הייתי ממליץ לך ללכת לחנויות מוכרות ובטוחות באינטרנט,
ופשוט להסתכל אחד אחד ולראות מה שנראה מתאים לך. מצאת משהו מתאים? הראה לנו. אני אשתדל לתת לך את הביקורת על החסרונות והיתרונות. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
לך לחנות. דבר זה לא קונים בלי לראות. תלך לחנות ותבקש עד תקציב 2.7 או 3.2, הם יביאו לך מצלמות שתוכל להשיג ב2.5 - 3 דרך האינטרנט וככה תחסוך את הכסף וגם תראה את המצלמה. חשוב שתבדוק את המצלמה.. אולי לא תסתדר עם המסך שלה? אולי משהו אחר יהיה חסר לך? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
זה תלוי במלא דברים, אתה רוצה מצלמה קטנה ונוחה או מצלמה גדולה עם פונקציות ואיכות יותר טובה? איפה אתה מתכוון ללכת איתה (לא הייתי ממליץ לך להסתובב עם מצלמה נוצצת בשוק..)
|
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
מממ קראתי קצת פה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3006249,00.html והבנתי מה אני צריך לחפש +-...
העקרון הוא שאני רוצה ללכת לחנות מצלמות לבדוק ולראות מה הדגם שאני רוצה (ולקנות את זה בדיוטיפרי במידה והמחיר שם זול יותר...). לבינתיים, יש למישהו המלצה על מצלמות? חברות של מצלמות?
# 6 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
http://zap.co.il/model.asp?model_id=577475
יש לי כזאת ואני ממש מרוצה ממנה - מסך גדול, איכות וידאו מטורפת, איכות תתמונה מצויינת, נוחה, פשוטה לתפעול וקומפקטית במיוחד. |
![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה עדיין נמצא תחת קטגוןריית חומרה... הועבר לשם
![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|