|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
Myg.co.il שירות העלאת תמונות ופתיחת גלריות.
שלום לכל גולשי הוסטס,
אני בקרוב מתכוון לפתוח באופן רשמי את האתר החדש שלי www.Myg.co.il שירות העלאת תמונות עם מערכת יחודית. באתר הושקע הרבה כסף על עיצוב, מערכת, תכנות וקידוד. לפני שאני פותח אותו באופן רשמי, הייתי רוצה לקבל תגובות על האתר, שינויים שכדאי לעשות, באגים שעליתם עליהם וכל מה שעולה לכם בראש.. לתאר יש אפשרות לפתוח גלריות ועוד כמה אפשרויות בתוך זה אם אתם יכולים תביעו את דעתכם גם על זה. תודה ושבת שלום. |
![]() |
# 2 |
מ.תיכנות
|
נושא חרוש, כמה שהאתר שלך יהיה חדשני, אני נשאר באותה דעה, יש אתר מספיק אתרים עם שרתים חזקים, שמחזיקים כבר מספר שנים, ואני בספק אם שלך יחזיק מעל חצי שנה.
כמה שלא שילמת על תיכנות, החיתוך לא הכי טוב, התמונה התחברות חוזרת על עצמה, התיבה של העלאת תמונה בפיירפוקס נמשכת לצד ימין במקום להיות במרכז. העיצוב עצמו נחמד, אבל נשמר באיכות ירודה של JPEG, תוכל ראות את זה מתבטא בכיתוב שמתחת ללוגו. וגם בGRADIENT שבו רואים את השינוי בדרגות הצבע. בהצלחה Last edited by WebProject; 19-10-07 at 12:09.. |
![]() |
# 3 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
ביקשתי רק הצעות לשיפור/שינוי ולא שיגידו לי כמה האתר חרוש. |
|
![]() |
# 4 |
מ.תיכנות
|
פורום ביקורת, זכותי המלאה.
|
![]() |
# 6 |
חבר על
|
כמו שאמרו, זה כבר מעצבן לראות אתרי העלאת קבצים, לפחות לדעתי...
אז אם כבר אתה עושה אתר העלאת קבצים, אז תעשה אותו מעניין ומושך...ופה זה לא יצא ככה. |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
5 מגה מקסימום?
בעולם של מעל לאלף אתרים כאלה, מה נותן לך יתרון? עיצוב לא מושך, ו.. 5 מגה? מילא 5 ג'יגה, יתפוס. חוץ מזה, דומיין נחמד. |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
חבל שלא שמתם לב שזה העלאת תמונות ולא קבצים זה דבר ראשון.
5 ג'יגה? בוא נגזים עוד? זה תמונות איזה 5 ג'יגה בראש שלך באימג'שק יש הגבלה למגה אחד, אתה מגיב לפני שאתה קורא את ההודעה. טל, קודם כל אני לא יודע אם זה לך או לשותף שלך יש אתר בידיוק כזה (קצת פחות יפה אם מותר לציין "זכותי") אז למה סתם לדבר שזה נושא חרוש (אפילו שזה הדבר הכי נכון שאמרת בכל התגובה שלך). איכות נמוכה אני לא רואה פחות והגרדיאנט מצויין לפחות אצלי (אוונט (יעני אקספלורר) מה קורה בפיירפוקס אין לי מושג). האתר נראה נחמד מאוד פשוט כמו שצריך, לא הבנתי למה זה בצד ימין וכל צד שמאל זרוק בלי קשר לפחות תמרכז או תעשה שזה יראה על כל המסך (החלק העליון והתחתון ומה שבאמצע יהיה באמצע) כמובן שטל אמר נכון שיש מספיק אתרים אם שרתים חזקים, אז אם לא השקעת על שרת טוב שיאריך לך ימים אתה מבזבז פה זמן. בהצלחה לך.
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
תודה על התגובה אחי אני יקח את זה לתשומת ליבי. יש לי שרת יעודי אחי, שגם האתר השני שלי מאוחסן שם (אתר העלאת קבצים, שהוא עמט שנה ברשת). |
|
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
לא משהו,אבל נחמד
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|