הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 09-11-07, 01:01   # 1
solcito
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

solcito לא מחובר  

הצעה למעצבים עסקי בניית אתרים. (CMS)

שלום לכם!
יש לי הצעה נהדרת עבור מעצבי אתרים ועסקים שבונים אתרי אינטרנט: מערכת לניהול תוכן מתקדמת בשפת התיכנות PHP המשתמשת במסד נתונים MYSQL.
למערכת המתקדמת אפשרויות רבות, כמו כן ניתן להוסיף מודולים אישיים.

הצעה למעצבים:
ההצעה נועדה למעצבים אשר מנהלים עסק של עיצוב אתרי אינטרנט, אך מתעסקים רק עם אתרים סטטיים. עם הלבשת המערכת הנ"ל על האתר הסטטי שבניתם, האתר יהפוך לדינאמי וקל לתפעול בעבור כל אחד ואחד.

הצעה לעסקי בניית אתרים:
ההצעה נועדה לחברות בניית אתרים שעם עובדיהם נמנים מעצבים ומקודדים. תנו להם ליצור את יצירת המופת שלהם ותנו לי להלביש עליו את הפאנל ניהול המתקדם.

לפאנל ניהול אפשרויות רבות כגון: מנהלים משניים, יצירת דפים אישיים, מערכת תפוצה, העלאת קבצים, ניהול אירועים,סטטיסטיקות, מודול חדשות ועוד. כפי שנאמר לעיל, ניתן להוסיף מודולים אישיים שלהלקוח ביקש או שהינם מופיעים באתר שנבנה לו אך לא מופיעים בפאנל ניהול.
מיוחד - הוספת באנר קטן של העסק שלכם בעמוד הראשי של הפאנל!

עם מחיר מיוחד,לחודש הזה בלבד, של החל מ-500 ש"ח (לא כולל מע"מ) תוכלו לשלב את המערכת הזו עם האתר שבניתם ללקוח המרוצה שלכם.
להוספת מודולים אחרים/שינויים במערכת או כל פעולת תיכנות כל שהיא, יתווסף תשלום שמחושב ע"פ שעות העבודה.

אני עובד רק עם עסקים רשומים כחוק או לקוחות פרטיים. כמו כן אני מספק קבלות בתור פרילאנסר.
המידע שכאן הוא מינימאלי ביותר, לקבלת מידע נרחב יותר, יש ליצור קשר בהודעה פרטית כאן, בדוא"ל
solcito_net@walla.co.il, או במסנג'ר lior@solcito.net.

יום טוב, ליאור.
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום