![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מכשירים סלולאריים
Nokia 6070 חדש פתוח אורנג'. +מטען 450 שקל ![]() --------------------------------- Nokia 6230i חדש לגמרי פתוח SIMFREE סלקום אורנג' מגיע עם מטען, אוזניות, וכבל USB 550 שקל ![]() ------------------------------ Nokia n73 מכשיר מדהים, האהוב עלי ביותר, מצלמה 3.2 מגה פיקסל חדש לגמרי ומעודכן לגירסת מיוזיק אדישן מכשיר מפוצץ גאדג'יטים ומתקדם בצורה מדהימה. מגיע עם כל האריזה, אוזניות, כבל USB, מטען וכרטיס 512 מגה מתנה הכול חדש פתוח אורנג' 1350 שקל ![]() ![]() ----------------------------- Sony Ericsson K610i בניילונים, כולל הכול (קיימת יותר מיחידה אחת) כבל מטען ואוזניות. פתוח סלקום 650 שקל ![]() ------------------------------- מי שמעוניין בעוד פרטים על המכשירים יכול לכתוב כאן או לעיין בזאפ. אני מאיזור חיפה ונייד (תלוי לאן) למעוניינים לשלוח הודעה פרטית או להשאיר כאן הודעות או באייסי 269866258 מסנג'ר almoglev@hotmail.com רוב המכשירים חדשים בניילונים וכלל לא נפתחו. מחירים נוחים. יום טוב.
Come-true.co.il - בניית אתרים Last edited by Almog Levi; 13-11-07 at 04:52.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
זה לא אומר שלא גנבו אותם עם האריזות...כלומר..לפרוץ לסניף של אורנג' / יורוקום אנערף..מי שמייבא..
יש דרכים להביא עם אריזה...אז זה לא תירוץ ל"לא גנוב"... אני הייתי ממליץ לכל מי שהולך לקנות פה..או שוקל..לחשוב על זה הרבה יותר..(במיוחד כאשר "קבלות יש אך לא על כל המכשירים."...שזה שטויות..אם אתה בתור חנות או מישהו שמוכר..איך זה שעל חלק אתה יכול להוציא קבלות ועל חלק לא).. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
חחחחחחחחחחחחח אויש נו באמתתתתתתת
כל החכמים שמתכוונים להגיב כמו הבחור מעלי.. שיחסכו את הבושה. MESHUGA את הפראנויות שלך תשמור לעצמך.. כן כן פרצתי לסניף אורנג'.. כן כן.. אני לא בחור שעובד בחנות.. זה פשוט מכשירים שלי.. לחלק נשמרו הקבלות ולחלק לא.. לא אמרתי פה פעם אחת אפילו שאני בעובד בחנות
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אם קנית אותם, תגיד מאיפה תגיד מתי תגיד ממי... בקשר ל"לספק קבלות". לא..זאת לא הכוונה של מי ששאל...אתה יכול להגיד שיש לך קבלה של המוצר..לא קבלה שאתה מספק בתור מוכר. ככה שאת השטויות שלך והפרנויות שלי...תשאיר בצד. בקשר לפריצה לסניף, שוב..הכל השערות..מאיפה אני צריך לדעת שאתה רוכש סתם פלאפונים? בן אדם רגיל, נורמאלי..שלא מדבר כמו ילד בן 5...לא רוכש כמות כזאת..בטח שלא בשביל למכור. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אני מתחייב ומוכן לחתום שלא תהיה שום נעילה למכשיר מצד החברה
ומוכן להחזיר את מלוא הכסף אם יווצר מצב כזה. מי שמעדיף להעלות ספקולציות על אמינות המכשירים כנראה שזה לא האשכול בשבילו... אם אתה מעדיף לקנות את המכשירים מהחברה.. ולשלם כפול..+להתחייב+דמי דור שלישי 800 שקל.. שיבושם לך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|