|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מתכנת לאתר אינטרנט - שפת תכנות PHP
ניסיון בבניית אתרים במשך שלוש שנים לפחות
נדרש ניסיון וידע ב: PHP , HTML , DHTML , JavaScript , XHTML PHP גרסה 4 בלבד תכנות צד שרת , תכנות צד לקוח תכנות לפי התקן של W3C יתרון לבעלי ידע ב: XML ,RPC תמורה: כספית. כמה כסף ? לאחר שיחה או פגישה מקום העבודה: מהבית תשאירו פרטים בפורום בלבד. אני יצור קשר עם המתאימים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
שם: שי חן (Shay12).
ידע: PHP MYSQL HTML(XHTML) JS AJAX CSS ואבטחת מידע. ניסיון: שנתיים+ בתיכנות שפות צד שרת (קצת פחות משלוש שנים אך מתכנת מקצועי כמו אם לא יותר ממתכנתים עם מעל 3 שנים ניסיון) ו-ארבע שנים+ תיכנות שפות צד לקוח.. *מחירים נוחים עבודה מהירה ואיכותית. *DHTML לא ממש נחשבת לשפה בפני עצמה ואין בה צורך מפני שניתן להשתמש בAJAX בשילוב עם JS ולעשות דברים טובים בהרבה מסתם DHTML פשוט. *אני יודע בסיס XML ככה שאני אוכל לכתוב סקריפטים כמו RSSים. *מתכנת PHP בגרסאות 4 החדשות (4.4.4 - 4.4.7) ו-5. *מתכנת לפי תקן W3C. צור קשר מסן+מייל: shiy007@012.net.il לפלאפון שלח הודעה פרטית או מייל. Last edited by S|GoldHost; 08-12-07 at 03:58.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
במידה ואתה מעוניין גם בעבודה מול חברה מנוסה בתחום:
http://www.rdy.co.il אני הבעלים והמתכנת הבכיר, אני עומד בכל התנאים שלך ומעבר להם. אתה מוזמן ליצור קשר MSN eldad87@netvision.net.il ICQ 155888822 דמואים שהחברה יצרה: topsite.co.il vez.co.il dul.co.il ועוד.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|