|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[בקשה ביקורת]אתר אינדקס חדש עם אפשרויות!
שלום לכם גולשים יקרים,
אני מעוניין להציע לכם אתר חדש שישנה לכם את הרגלי הגלישה שלכם. לאתר קוראים ימבוק והאתר מרכז את האתרים הגדולים בארץ ובחו"ל בשביל הנוחיות שלכם. באתר הושקע כסף רב ככה שזה לא אתר חובבני ואתר רציני ביותר. האתר נותן לכם לבנות את הימבוק האישי שלכם וגם אני בטוח שהימבוק הראשי ישרת כול אחד. מי שחובב אתרי חו"ל יוכל להשתמש גם בימבוק חו"ל וליצור לעצמו ימבוק אישי. באתר יש אינדקס רחב בנושא אתר זה. מקווה שתהנו: http://hebrew.yambok.com/ יום מהנה לכולנו והמשך גלישה נעימה. נ.ב: זה ההודעה שתפרסם את האתר אם תוכלו בבקשה לתת ביקורת בונה מה צריך לשפר מה שעדין באנגלית באתר יהפוך לעברית אני ידבר עם המתכנת של האתר. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
נורא, אני לא מבין מה הטעם באתר כזה.
|
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דווקא נחמד, אבל כבר יש כמה אינדקס אתרים.
|
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מבולגן מדי, קשה למצוא דברים באמת (חסרה אופציית חיפוש - חוץ מגוגל).
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
שלום,
כול מי שאמר שצריך לשפר את האתר בבקשה שיתנו גם הצעת יעול האתר עוד לא פורסם ככה שזה הזמן לשיפורים. תודה לכולם. |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מסורבל ביותר מדי תמונות. אני הייתי בונה מערכת לרוחב כאשר יש אפשרות לכיווץ נושאים.
לא הכנסתם Alt לתמונות ככה שהקידום במנועי החיפוש יהיה קטן יחסית... |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
אתר נחמד, רוב האתר בעברית אבל יש חלקים באנגלית - תרגם אותם, האתר עצמו מאוד מבולגן וקשה למצוא בו את מה שמחפשים .
העיצוב אמנם לא מורכב מהרבה תמונות אבל עדיין כדאי לשפר את הלוגו ולשנות את הצבעים באתר. בהצלחה עם האתר ![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
זה מין שימושון נחמד כזה.
לשים דבר כזה בדף הבית יכול לחסוך חיפושים. נחמד. בהצלחה !! |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אתם יכולים אולי ממש לתת לי מה לשפר בעיצוב הזה?
ומה שבאנגלית יהפוך לעברית. תודה. |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
|
|