|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
חלק עליון MIS
|
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
לדעתי זה די בסדר אבל לא כל כך אהבתי בכל זאת אם תכין את כל התמונה אפשר יהיה לראות יותר טוב
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אפילו ה header מועתק. לא רק השם והסלוגן. מנהלים- הגיע הזמן שתטפלו באנשים שמעתיקים. הנה לכם אחד כזה. |
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
זה שם שאני חשבתי עליו וביקשתי מ Frenzy לכתוב על העיצוב זה שם העסק שאני פותח למה להעתיק
|
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
נראה לי שכבר ראיתי את זה איפשהו..
בכל מקרה זה נחמד. |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אני מכיר את הבחור , הוא מעצב מתחיל כפי שרואים ..
והוא עכשיו לומד ורוצה להתפתח אז הוא מנסה פשוט ללמוד אפקטים ולהיעזר בעיצובים אחרים . אתם בתגובה שלכם אמורים לעזור לו ולא להוריד אותו ישר . |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
להעתיק?
אני מנסה כמו ש100% מהקהילה פה אמרה לי לראות עציובים של אחרים ולקחת רעיונות. אני מנסה להשתפר וללמוד ואכן הסתכלתי על העיצוב של FRENZY ורציתי לעשות משהו דומה. אני מנסה ללמוד ולהכיר אפקטים. אין לי שום כוונה להעתקה. |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני כרגע נועל את האשכול ויידון על המקרה עם ההנהלה. וכדרך אגב, עברת על חוק נוסף, לא מפרסמים עיצוב כתמונה, אלא, רק כלינק. |
|
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
השם והקונספט אכן מועתקים אבל אם אני לא טועה, התמונות של האנשים הם מברשות מוכנות או stock photos כך שעל זה קשה להגיד העתקה.
בכל מקרה, לפי ההודעה האחרונה רואים שזה נעשה בתמימות. בכל מקרה, אם אתה מכין עיצובים כאלו שדומים יותר מדי לעיצוב אחר, עדיף שלא תפרסם אותם. תעשה לבד ותשתפר, אין צורך להציג כל דבר.
|
|