![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מבצע שמות מתחם ב27 ש"ח בלבד!
ספקית שמות המתחם: Globat.com
תנאי המבצע: *25 לקוחות / דומיינים מינימום ע"מ לבצע הזמנה. *התשלום באמצעות העברה בנקאית או בנק הדואר -> שירות מזומן בזמן בלבד. *הדומיינים האפשריים: Com Net Org Biz *המבצע תקף לשנה הראשונה של רישום הדומיין. *ניתן להזמין דומיין ליותר משנה אך מחירו ישתנה. *ישנם 50 דומיינים להזמנה בלבד. ע"מ לתפוס מקום הינכם מחוייבים לשלוח אימייל עם הפרטים הבאים: *כמות שמות המתחם הנדרשים. *מס' טלפון או פלאפון ליצירת קשר באופן מיידי. *כתובת אימייל. *ההזמנה תבוצע על ידי ואני מתחייב למסירת פרטי הדומיין באמצעות האימייל בלבד בתוך 72 שעות מרגע ביצוע ההזמנה שלי עם חברת Globat.com. התשלום יבוצע כמובן לפני רכישת הדומיין ולאחר שיהיו 25 שמות מתחם מינימום. (אני אצור קשר עם המזמינים באמצעות אימייל וקשר טלפוני). להזמנות: אימייל: 50dsale@gmail.com אתר הבית שלי: www.wisetp.co.il (יעלה בקרוב הוא פשוט בשיפוצים). (היצירת קשר כרגע באמצעות אימייל בלבד נא לא לשכוח לציין את הפרטים שביקשתי). עריכה: אני עוסק רשום. יש לי כרגע משתמש בעל גישה מוגבלת משום מה וביקשתי לטפל בנושא מאחד המנהלים אני מקווה שזה יטופל בהקדם ואקבל את העוסק מורשה חזרה. Last edited by MaorD; 27-02-08 at 18:15.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
אתה לא צריך להיות עסק רשום בשביל למכור?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|