|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
php| רשימת תפוצה כמה במקביל?
קודם כל להבהרה הרשימה שיש לי היא רשימה שאנשים בחרו להרשם לשם לא אספתי לא קניתי לא כלום
כרגע יש 250 אנשים - (מיילים) אז מה שיש לי בראש כרגע כדי לבנות את הרשימה זה לולאת WHILE עם פונקציית MAIL אשמח לדעת עם זה הדבר הנכון לעשות או שכרגע מעבירים לינק לאשכול באייסיקיו תחת הכותרת "קבלו את הטמבל" גם כן האם יש הגבלה שהשרת יכול לשלוח ומה אני עושה עם זה אז... |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
בעיקרון אפשר לשלוח מאותה קריאה לפונקצית מייל לכמה נמענים, מפרידים בין כתובות הנמענים עם פסיק.
הבעיה עם שליחת מיילים בכמויות, ששרתי דואר נכנס אוהבים לסמן שרתים כדואר זבל בגלל זה אני לא אתפלא אם יהיו הגבלות לכמויות גדולות.
# 3 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
בכ"מ, תמיד שאתה שולח ברשימת תפוצה - תעשה טובה שלח בהעתק מוסתר. כי אם אתה שולח בהעתק רגיל, כל מי שמקבל את ההודעה, יכול לעשות עם רשימת התפוצה מה שהוא ירצה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
בד"כ עושים את הפעולה בלילה שהשרת לא הכי "עסוק" ... ובקשר לסימון השרת כשרת ספאם אולי אם תעשה sleep לכמה שניות ואחכ תיתן לו להמשיך אז זה יעזור אולי..
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אתם מדברים פה במושגים או משהו
למדתי PHP מניסיון תיכנות עוד מעט יש לי זמן אני יקח את זה ברצינות אבל בתכלס אני עושה WHILE וMAIL לכל אחד או MAIL עם פסיקים ומה זה לעזאזל SLEEP?! |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לא יודע אם יש את זה בphp זה לגרום לשרת להפסיק את הפעולה לX זמן
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|