|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
רשימה גדולה של דומיינים חדשים שלי.
טוב,
קניתי 7 דומיינים חדשים לאוסף שלי. אשמח לקבל ביקורת. קודם כל,הדומיין הראשון שלי בעברית: http://מעצב.net/ קניתי אותו דיי בטעות,אבל לא חשוב חח אני מת עליו ![]() קרדיט לדניאל שמצא אותו,תודה. עכשיו, לדומיינים עולמיים חדשים שרכשתי: BuyFastSell.com WhoDrop.com ArtsDesignGraphic.com ParClick.com ClicKill.com LinksBet.com PremiumBlogTips.com כל הדומיינים נרכשו מגודדי כמובן. אשמח לשמוע את דעתכם,תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יש לך דומיינים יפים. אך אין איזה משהו שאני יכול להגיד עליו, "וואו".
הדומיין בעברית, נחמד! זה כמו "מתכנת" שנקנה והוצג כאן בהוסטס בעבר. והדומיינים באנגלית, לא מצאתי שום דבר מיוחד בהם. ומאוד אהבתי את הדומין ClicKill.com. לסיכום: הדומיינים נחמדים, אך לא יותר מדי. ההמלצה שלי לקנייה הבאה שלך היא לחפש דומיינים קליטים במיוחד וקצרים אך הפירוש והמסר שיוצג בדומיין יהיה כמו כאן. המשך ערב נפלא. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
הישראלי עדיין לא מבין את הקטע אבל בסדר נגיד
אבל למה כל העולמיים אין לאן לזרוק כסף זה לא "מציאות" סתם עוד דומיינים כנראה לא שווים יותר ממחיר עלות אין לך איזה אתרים ריציניים לעלות עליהם כנראה תעלה משהו קטן כזה תעלה את הPR לPR2 ותמכור ב2-3$ ממחיר העלות וכל הזמן שהשקעתה לקדם להקים את האתר וכו' יוצא בישביל 10 שקל שבקלות אפשר להשיג בעבודה נורמלית אחרת=\ אבל בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אין לי מה להגיד לך ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |