|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
![]() לפני חודשיים בערך אחרי הרבה מחשבות קניתי אחסון בחברת סקי-הוסט
אני נורא מאוכזב , יש ימים שפרי פשוט מתעלם ולא עונה לי לטלפון או לפלאפון השרת עצמו לפעמים בסדר ,אבל היה תקופה מאוד ארוכה של נפילות וכל הזמן החלפות שרתים וכל מיני עידכונים שפשוט כבר אי אפשר... חוץ מזה אתה מדבר איתו בICQ והכל בסדר ופתאום הוא נעלם לך ולא עונה יותר ואם אתה אומר שיש תקלה הוא כאילו לא מאמין לך למרות שלכולם לא עובד האתר שלי והוא לא מאמין ! בכל מקרה אני ממש מאוכזב בקיצור תברחו משם כי דיברתי עם פרי גם בפלאפון והוא בנאדם לא רציני ,נשמע כמו ילד בן 14 , והוא קצת מתלהב כזה , לא נראה כל כך בנאדם שיכול להחזיק חברת אחסון או שאפשר לסמוך עליו גם הוא קומבינטור ....הוא משחק לי אותה כאילו הוא עושה לי הנחות וכאלה וטובות ....אבל במציאות רואים רק ביאוס.. ושרציתי לקנות הוא היה נחמד , עכשיו אחרי שקניתי הוא בקושי עונה... חבל לי שגם אתם תיפלו בפח של סקי-הוסט הקומבינטורים. תודה אדם המאוכזב והעצוב. ![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
מצטער לשמוע זאת .
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
מוזר לשמוע..עד כה שמעתי רק דברים טובים עליהם
|
![]() |
# 4 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
אם אתה רוצים אני יכול לצלם ולשלוח לכם את ההודעה שהוא שלח שניה אחרי שפתחתי את הנושא הוא פשוט צבוע ! הנה : "במידה ותרצה לעבור לחברה אחרת,כי סקי-הוסט באמת לא משהו..אשמח לשמוע פרטים על החבילה אשר אתה מעוניין בה" Last edited by Sprmario; 18-11-05 at 14:44.. |
|
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
מה הקשר??
מותר לי להציע..אבל אני אומר לך שעד כה כל ההודעות על פרי היו הודעות מעולות!! ולפי התגובות שלו פה.. רואים שמדובר באדם בוגר! ** עריכה ** הבנאדם חושב שכל אתר שנותן הנחה ..הוא קומבינטור... הוא לא מבין ש 99 אחוז מהחברות..נותנות הנחה במידה וישנה התחייבות.. להת' והמשך יום נעים לך ידידי |
![]() |
# 6 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
בכל מקרה נחזור לנושא ולא ניתקע על הדברים שלך |
|
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ה"חובבן" שאתה חושב שאתה מדבר איתו ..תקרא עליו קצת פה ושם.. ![]() |
|
![]() |
# 8 |
Member
|
צר לי לשמוע, אבל לדעתי פרי הוא אחלה בן-אדם לפי התגובות שלו פה.
|
![]() |
# 9 |
משתמש חדש
|
מי שיורד ישר במחירים זה מראה על אופי חלש ואולי על חולשה של החברה או של המנהלים שלה או שהם צריכים כסף
ושמורידים לי מחירים אני ישר לא רוצה להיות באותה החברה של "חובבננים וקומבינטורים" |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וואלה? רוצה אני יביא לך פה אז רשימה של "חובבנים"? שעל תשלום מראש עושים הנחה.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|