![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() מישהו מגיע ? אני אישית הולך ,
פעם ראשונה שלי ![]() אפשר טיפים מאנשים שהיו אולי ? אולי אתם מוכרים כרטיסים בזול או מכירים אנשים שמוכרים בזול ? אפשר גם סתם להגיד מה אתם חושבים על האירוע ^_^ |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש התרעות לפיגועים אז תהיה עירני
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מה חושבים על האירוע..
מסיבת היפים... |
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
![]()
# 5 |
חבר וותיק
|
אני הולך בפעם ה2 שלי
![]() אל תביא דברים יקרים אל תסמוך על האתר שלהם הם שקרנים עמדות הטענת פלאפונים בולשיט! היה רק לאורנג' וזהו מקלחת 20 שקל >< ללכת לשירותים 5 שקל XD אה תביא מים אוכל וכו' בעיקר מים שישיית מים שנה שעברה 70 ומשהו שקל את האלכוהול תחביא טוב טוב הם בודקים הכל כל בקבוק פתוח מריחים אומרים לך תשתה בחוץ או לזרוק לפח אני מחביא בשק"ש ביפנים ובאוהל הכי סבבה:P אממ מה עוד אל תשכח קונדומים בגדים וכו' מומלץ מנעול שנה שעברה הייתי בלי מנעול שום דבר לא קרה אבל אני מכיר אנשים שקרו להם דברים תביא מנעול כזה עם מספרים לא מפתח כי אתה תאבד את המפתח גם קרה לאחד בלילה יהיה קר תביא בגדים חמים אם אתה רגיש לקור כפכפים וכו' סה"כ זה חוף בגד ים אל תשכח תביא אוכל בקטנה אבל יש שם מלא דברים לאכול אל תדאג בנוגע לכשרות יש שם גם כשר וגם לא (אני מתכוון לפסח לא כשר בכללי לא תמצא שם) אממ וזהו כל השאר הדברים הרגילים לטיולים כסף בגדים ושאר השטויות דרך אגב אנחנו באים בכמה אוהלים אז כדי לשים אותם במין מעגל כזה שכל הכניסות פונות פנימה ככה אתם תופסים שטח שלכם למה זה לא שעמוס וצפוף אבל יש מלא אנשים עוברים וזה לא נעים לא עולה לי עוד משהו בראש וכרטיסים יש את האלו כמוני שקנו ב100/130 ויש את האלו ש"לא קונים חודשיים לפני הפסטיבל" וקונים אחרי זה ב200 ש"ח כל אחד והראש שלו כרטיסים בזול אולי תמצא ממישהו שקנה והתחרט לא נראה לי יש הרבה כאלו אבל היחצנים וכו' יהיה להם אותו מחיר שבאתר ההבדל הגדול הוא שהם מביאים לך את הכרטיס ביד וככה אתה צריך לחכות שם בקופות בתור לקבלת הכרטיס אבל זה ממש עניין של 2 דקות טוב נהנה (גם אני מגיע לי:P) ![]() אולי נתראה שם {או שלא:P} עריכה: מי שלא היה שם שלא ידבר לא הכל היפים וסמים יש שם הכל מהכל יש את המסומים יש שם גם היפים גם ערסים גם פריקים יש שם מתחם לכמעט כל סוג מוזיקה אז יש גם באותו מתחם אנשים שממלאים אותו=\ אבל בדר"כ אתה תמצא את עצמך מוקף באנשים "מסוגך" איזה חפירה ![]()
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני בא , אבל עכשיו אני לא ממש בטוח ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | ||
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
![]() כרטיס כבר קניתי למען האמת..יצא לי 160 שנה הבאה אני אקנה בהתחלה ממש בע"ה העתקתי את ההודעה שלך ונתתי לחברים שלי שבאים איתי גם בפעם הראשונה שלהם..אז שוב תודה ומכל הלב שתהנה :] ציטוט:
אה ומה בנוגע לנסיעות ? מה כדאי ? ראיתי שיש נסיעות עד לשם ב75 שקל מהעיר שלי באר שבע.. Last edited by tsART; 11-04-08 at 23:35.. |
||
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
נסיעות לא סיפור גדול
תלוי איכשהו שנוח לך קודם חשבתי לנסוע לשם לבד וזה בישבלי לפחות זה אוטובוס לחיפה רכבת מחיפה לאשקלון\אשדוד ומשם עוד אוטובוס הסעות מהעיר ב75 זה אחלה של דבר מביאים אותך ישר לשם אם זה עוד הסעות של הבוםבמלה זה חוסך לך את התור בקופות
# 9 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
ההסעות שלהם זה רק משישה ערים בארץ אם אני לא טועה. לי למשל ההסעות עולות מלא, רק אם ניקח אוטובוס של השכבה זה עוד יעלה סביר. |
||
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
היחצן שם מדבר איתם וזה תאמין לי אם יהיה לכם אוטבוס מלא תיצרו איתם קשר יבואו אוטובוס זה רק להם עוד כסףXD
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|