![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
אחסון אתר על שרתי Windows.
ברשותי אתר שמאוחסן עד היום על שרת בחווה של NetVision ב 6 דולר לחודש.
כרגע חברת האירוח סוגרת את הבסטה ועוברת לעיצוב אתרים במקום אירוח אתרים, ולכן דרוש לי הדבר הבא: 1. 1GB מקום. 2. 50GB תעבורה. 3. שרת Windows, וכמובן הרצת סקריפטים של asp, ו aspx (דוט.נט). 4. מסדי MySql. (כולל כמה קיבולת לעל מסד). חשוב כמובן שרת מהיר, וחזק. אני מחפש בעיקר שירותי אחסון שיכולים להתקרב למחיר שעד היום קיבלתי משירות האחסון שלי (שהיה מצויין !) הצעות ומחירים יתקבלו בברכה פה או בהודעה פרטית. תודה. Last edited by spidi man; 12-04-08 at 14:31.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
להלן הצעת מחיר עבור ריסיילר ווינדוס:
שטח אחסון: 1 ג'יגה בייט. תעבורה: 50 ג'יגה בייט. כל השאר ללא הגבלה. לפרטים נוספים: http://www.wzard.co.il/?page=resallerswin (חבילה בסיסית). מחיר חודשי: 70 ש"ח. מחיר לשלושה חודשים (חודש שלישי מתנה): 140 ש"ח. מחיר לחצי שנה (10% הנחה): 315 ש"ח. מחיר שנתי (15% הנחה): 595 ש"ח. ליצירת קשר: http://www.wzard.co.il/?page=contact או פרטים בחתימה. יום טוב, נדב. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
החבילה העסקית עם 45 ג'יגה בייט תעבורה חודשית. במידה ואתה מעוניין ב-50 ג'יגה בייט תעבורה חודשית המחיר יהיה 60 ש"ח לחודש. שיהיה לילה טוב, נדב. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
הייתי שמח להצטרף למציעים אבל המחיר שאתה מעוניין לשלם נמוך מאוד בשביל איחסון WINDOWS בארץ... בכל מקרה, אתה מוזמן להתרשם מחבילות האיחסון שלנו |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
תודה על התגובה.
אני יודע שהמחיר שביקשתי הוא נמוך מאוד (ורוב הסיכויים שלא יציעו אותו..), אבל בכל זאת הייתי רוצה לקבל את ההצעה הכי נמוכה שאפשר לתת לי מבין כל החברות שנמצאות כאן בפורום ולבחור מתוכם. לאחר בדיקה והתייעצות, הגעתי למסקנה שאני צריך רק 250 מגה וכ-50 גיגה תעבורה, לא יותר. אשמח באמת לקבל הצעות לחבילת אחסון מתאימה. אני בדרך כלל משלם שנה מראש, ככה שאם יש אחוזי הנחה, זה טוב. תודה וחג שמח ! |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
בחבילה זו אתה מקבל דומיין ישראלי לשנה מתנה, וגם נהנה מחודשיים ללא תשלום (מחיר החבילה בתשלום שנתי שווה ל-10 חודשי איחסון בתשלום חודשי. לדוגמא אם העלות החודשית היא 10 ש"ח, אז אם תשלם חודשי הסך השנתי יהיה 120 ש"ח, בעוד שאם תשלם שנתי מראש תשלם רק 100 ש"ח). בכל מקרה, את הדיון הזה אפשר להעביר לפרטי אם החבילות שלנו נראות לך. המשך יום נעים |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חסום
|
שלום
אני מזמין אותך לבקר באתר האינטרנט ווינר סרב אחסון אתרים לפי הדרישה שלך החבילה הבאה היא זו שמתאימה לצרכים שלך: חבילת אחסון ווינר ווינדוס גיגה אתה מקבל: אחסון על גבי שרת שיתופי מסוג Windows Server 2003 השרת מאוחסן בחוות השרתים של בזק בינלאומי השרת מבוסס על מעבדי AMD Opteron Dual Core השרת מבוסס על הגנת חומרה מסוג Raid 5 האחסון מגיע יחד עם ממשק ניהול אחסון מסוג Plesk שמאפשר לך שליטה עצמית על האחסון הגבלת מסד נתונים מסוג MySQL היא 100 MB לכל מסד נתונים תמיכה ב ASP.net (מוסמכים על ידי מיקרוסופט כספקי אחסון המספקים אחסון מבוסס ASP.net) התמיכה הטכנית ניתנת באמצעות הטלפון או באמצעות הדואר אלקטרוני דרך מרכז התמיכה הטכנית של ווינר סרב. תוכל ליצור קשר דרך משרדי ווינר סרב במסגרת שעות פעילות המשרד בטלפון מספר: 08-6650566 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|