![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאילתה מסויימת...
שלום לכולם,
חג שמח (: . אז ככה חברים יש לי טבלה שמכילה מספרים לכל מספר יש את התוכן שלו ואת המספר סידורי שלו (ID) אני רוצה להריץ שאילתה שתציג לי את כל המספרים לפי הגודל אבל שתדלג על המספר הגדול ביותר כי אותו אני רוצה להדגיש... איך אני עושה את זה ? תודה לעוזרים ! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תבדוק כמה שורות יש בסה"כ בעזרת mysql_num_rows
ואז: X -> סה"כ השורות מינוס אחד select * from table order by id LIMIT x ואז כולם יוצגו חוץ מהאחרון שהוא בעל ה ID הגדול ביותר (במידה והתכוונת המספר הגדול ביותר ולא ה ID הגדול ביותר פשוט שנה את ה ID ל שם הטור (number לדוגמא) |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
select * from `table_name` order by `id` limit (select count(*) from `table_name`)-1 לפותח האשכול במידה ואתה התכוונת לגדול ביותר לא לפי הid פשוט תחליף את הorder by לטור שאתה צריך |
|
![]() |
![]() |
# 4 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ציטוט:
אבל עדיין, הבעיה שלי היא להציג את זה מהגדול לקטן... מבין? כאילו אם בטבלה שלי יש את המספרים 5 10 15 28 200 63 67 68 69 100 שזה יציג לי ככה : 200 - אותו הוא לא יציג . 100 69 68 67 63 28 15 10 5 תודה לעוזרים (:. אהה הינה הצלחתי חח =] SELECT * FROM `table_name` ORDER BY `table_name`.`id` DESC LIMIT 1 , 4 תודה רבה לכל מי שעזר באשכול !! אוהב אותכם! Last edited by Oribest; 21-04-08 at 15:56.. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|