|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
עזרה| הקמת חברת איכסון!
טוב אז ככה, אני בן 17 יש לי ניסיון רחב בכל מה שקשור לניהול והקמת אתרים (הקמתי פורום שהגיע ללמעלה מ15,000 משתמשים והיה פעיל שנה וחצי) ומעולם לא התעסקתי עם רייסלרינג עכשיו אני יודע שאני צריך להתחיל מרייסלר אבל חוץ מהקמת האתר וקניית הרייסלר אני לא יודע יותר מידי!
אם תוכלו להמליץ,לעזור,לייעץ אני ממש אשמח! אם לא קשור לפה אני ממש מצטער ראיתי לנכון את הפורום הזה למתאים. יומטוב לכולם! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
אם אתה רוצה אתה מוזמן להיכנס אלי לאיסיקיו אני ינסה לענות לך על כל השאלות
מספר האיסיקיו: 367545919 עכשיו כמה דברים שכדאי שתידע... אתה צריך לבחור חברה יציבה ומהירה לקנות ממנה את הריסייל, כי אם השרת שלה לא מהיר זה אומר שגם השרת שלך לא מהיר (ושל הלקוחות שלך) אותו דבר בקשר ליציבות.... אם יש להם הרבה נפילות גם ללקוחות שלך יש הרבה נפילות וזה יוריח ממך לקוחות. גם לפני שאתה פותח את החברה תדאג שהכל יהיה מוכן שלא סתם יתבזבז לך זמן מהרייסיל תדאג שיהיה לך אתר מוכן (עיצוב + קידוד מקצועיים ונקיים), תבחר שם (ייצוגי, עדיף שלא יהיה דומה לשמות של חברות אחרות). אתה יכול לקחת איתך (בן אדם שאתה סומך עליו) בתור תומך טכני ולתת לו איחסון בחינם (תמורת העבודה שלו) או משהו אחר שיספק אותו בשביל שיוכל לעזור ללקוחות במידה ואתה לא נימצא בבית וכו' (וגם להוריד ממך מהלחץ) אחרי שאתה קונה את הריסייל "תשחק" איתו קצת, תלמד להשתמש בו (ליצור חבילות איחסון, לפתוח חבילות איחסון ועוד) זה ממש לא מסובך (בד"כ). תיצור תקנון (כדי שתחתים את הלקוחות על התקנון), עדיף להיעזר בעורך דין. תתמחר את כל השירותים שלך (חבילת איחסון קטנה בינונית גדולה, וכו') תארגן לך שהכל יהיה מסודר, אם לקוח הזמין ממך שירות תכתוב לעצמך אם הוא שילם או לא, תאריך תחילת וסיום השירות וכו'. בשביל לרשום את העסק כעסק פתור אתה צריך ללכת עם אחד ההורים למשרדי המע"מ ולמלאות שם טופס, תיקח איתך גם צ'יק (לא בשביל לשלם אלה בשביל שיקחו ממנו את פרטי הבנק שלך) תיהיה בעל אחריות, אם קורה משהו לשרת שלך (למרות שזה לא אשמתך) אל תסנן לקוחות, תספק להם תשובות ואם יש צורך אפילו תפצה אותם. שוב אם יש לך שאלות וכו' אתה מוזמן להיכנס אלי לאיסיקיו או לשלוח לי הודעה פרטית אני ישמח לעזור לך, יום טוב והמון בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
שמח שיש אנים כמוך תודה רבה !
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
כמו שאני מכיר את השוק, לדעתי ללא ידע אין מה להיכנס לתחום.
עדיף קודם להיות מועסק באחת החברות בתור נציג מכירות או כל תפקיד שאתה תתרום בו לחברה. כך תבין את השוק תלמד, לאט לאט עם הזמן. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה אחי לקחתי את התגובה שלך לתשומת ליבי וכנראה שאני יישם אותה,אפשר לנעול!
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|