![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה בjs
היי
יש לי את הפונקציה הפשוטה הבאה קוד:
function Check() { if(document.GetElementById('username').value==""){ alert("Error"); return false; }else{ alert("No Error"); return true; } end if; } HTML קוד:
<form name="signup" action="register.asp" method="post" onSubmit="return Check()">
ניסיתי לכתוב את הפונקציה כמה פעמים וגם להעתיק אחת מהאינטרנט וזה נראה כאילו הן פשוט לא מזומנות. תודה מראש על העזרה. Last edited by oryrm19; 11-06-08 at 17:27.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תשנה את השם של הפונקציה מCheck לשם אחר.
# 3 |
Winner
|
תוריד את הend if
# 4 |
הוסטסניון
|
גם נכון אבל על פי שלא משנה את התמונה.
העתקתי את הקוד, והורדתי את הend if וזה עדיין לא עזר, רק לאחר ששינית את שם הפונקציה זה פעל, רק אני לא יודע להסביר את זה ![]()
# 5 |
חבר בקהילה
|
עשיתי את שני הדברים, הפונקציה עדיין לא מזומנת.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Winner
|
אולי check זאת מילה שמורה, תבדוק אם השם של הinput הוא באמת username.
# 7 |
Winner
|
תוריד את הreturn מהonSubmit
# 8 |
חבר בקהילה
|
עדכון:
שאני עושה בפונקציה סתם alert אז אין בעיה וזה קורה לפונקציה. ברגע שאני שם את התנאי זה לא קורא לה, ואני לא מוצא משהו לא טוב בתנאי. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
HTML קוד:
function Check() { if(document.getElementById('username').value==""){ alert("Error"); return false; }else{ alert("No Error"); return true; } } |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|