![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
צופי Battlestar Galactica?
אין יותר צהל! Skype: lab5dan Last edited by Labs; 12-06-08 at 13:51.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
כן הגרסה החדשה באמת מרשימה למדי. עדיין לא יצא לי לצפות בעונה הרביעית, אבל בטוח שהיא מעולה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
על מה הסדרה?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
מציאות מקבילה שבה בני האנוש לא מקורם בכדור הארץ, אלא בכוכב אחר וכדור הארץ הוא מושבה מסתורית שמוזכרת רק בסיפורי הזקנים.
העלילה עצמה מתמקדת בבני האנוש במושבות המוכרות, שם הסילונים (זן מכני שנבנה על ידי בני האנוש לשרת) החליטו שאין לבני האנוש זכות לשרוד ולכן פותחים במלחמה נגדנו. בגרסה החדשה מדובר בזמן רב לאחר העלילה המקורית שבו הסילונים התפתחו לדמויי אנוש וסוף סוף הצליחו למחוק את המושבות המוכרות. ספינת המלחמה גלאקטיקה היא אחת הבודדות שהצליחו לשרוד את אותה מתקפה ומאז מנסה למצוא את כדור הארץ האגדי תוך כדי מלחמה בלתי פוסקת בסילונים. הסיפור למעשה עוקב אחרי הספינה וחברי הצוות שלה. משהו בסגנון מסע בין כוכבים, רק טוב יותר. ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בני האדם ישבו עוד 12 כוכבי לכת והאלים שלהם זה בסטייל של האלים של היוונים לפי המיתולגיה "אלילים" הסיילונים נוצרו על ידי בני האדם כדי לעזור אבל הם מרדו הייתה מלחמה שבסופה הסיילנים עזבו לכוכב לכת מרוחק אחרי 40 שנה המלחמה מתחילה שוב הסדרה מתחילה בזה שהסיילונים משמידים את כוכבי הלכת של בני האדם ורודפים אותם כמה ספינות רק הצליחו לשרוד ~50,000 אנשים וככה הסיפור מתחיל בהמשך יש תפניות ודברים מעניינים אבל לא אגלה לך תצטרך לראות מואהאהאהאהאה הקטע עם ה' בקטנה מעצבן מידי פעם אבל בלי זה הגעתי למסקנה שזה לא היה מצאותי אפשר לראות שאנשים משתגעים שם כל כך הרבה זמן בחללית עונה 2 לא משהו עונה 4 בנתיים הכי יפה ![]() יש גם סרט (RAZOR) זה כמו סרט ספין אוף כזה לסדרה אל תראה אותו סתם למה אתה לא תבין סתכל את העונה ה3 ואז תראה את הסרט קיצר אני בודד פהXD עומרי תתחיל לראות את העונה ה4 בהחלט העונה הכי טובה עד עכשיו
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא מדויק? קרא את ההודעה שלי שוב. הכל מדויק על הפרט הכי קטן.
אני מציע לך לצפות בגרסה המקורית, זה משנה את חווית הצפיה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
ואו העלילה נשמעת כמו משהו מופרח וגרוע כלכך..שונא מד"ב סורי..
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
באיזה ערוץ זה?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
בארה"ב sci-fi
אצלי באינטרנט=] ובארץ בYES לפחות משדרים פרקים בYES STARS אבל זה לא מסודר בשיט כמו רב הסדרות שם http://www.scifi.com/battlestar/
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|