![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[שאלה]דרך בניית אתר
אני יודע לתכנת ויכול לבנות מערכת תיכנות של אתר
זה לא הבעיה הבעיה שלעצב אני לא יודע לכן אני יקנה את העיצוב ממעצב ויבקש ממישהו שיקודד השאלהמ ה עדיף האם קודם שיהיה לי עיצוב מקודד ועל זה אני יבנה את המערכת? או שאני יבנה את המערכת לבד סתם בלי עיצוב בלי כלום ואז אני "ילביש את המערכת " על העיצוב המקודד כמובן שאני מעדיף קודם כל לבנות הכל ואחרי זה להלביש על העיצוב המקודד כי זה יותר נוח לי ככה-השאלה אם זה לא קשה דעות בבקשה.. מה קודם? עיצוב/התיכנות? תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אין לי הרבה נסיון בתחום אבל תכנות לפני עיצוב יעשה רק צרות לדעתי.
זה כמו שתבנה תבנית למוצר ואז תחליט איזה מוצר אתה רוצה. (אני לא טוב בדוגמאות P=) |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
נכון
אבל זה קצת קשה לקנות עיצוב עוד לפני שיש לי את התיכנות ואני יודע איך האתר יראה מבינת תיכנות יותר קל להדריך את המעצב על משהו שכבר קיים כי שאני בונה אתר תוך כדי זה אני רואה מה להוסיף וכו' ועל זה אני רוצה את העיצוב |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
הכול תלוי איך אתה עובד ומה שיטת העבודה שלך, אין בזה חוקים.
אתה יכול לבנות פונקציות,מסד, בסיס, מודולים, ואפילו להגיע לבניית חלק גדול מאוד מהמערכת אם אתה יודע בדיוק לאן המערכת פונה ומה היא צריכה. הלבשת עיצוב הוא חלק חשוב בתיכנות ויש לעשות אותו נכון, כל אחד בדרכו.
# 5 |
חבר וותיק
|
בשביל זה אתה מתכנן את המערכת קודם, וכותב לך את הנקודות: מה אתה רוצה שהמערכת
תעשה וכו', ואתה יכול להתחיל לבנות את הליבה של המערכת, בכל מקרה אם תבנה אפיון של המערכת גם יהיה לך יותר קל להדריך את המעצב, וככה תוכל לעבוד שוטף ובלי להתקע. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|