|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
מספר שאלות על משלוח מוצר מחו"ל לארץ
שלום לכולם, בקרוב אני רוצה להביא XBOX מחו"ל לארץ בגירסה 65NM [שבארץ אפשר למצוא אותה רק ב-2000 ש"ח ומחו"ל אני יכול להביא ב-1300 +- [בלי שנאי, בכל זות יוצא 500 ש"ח הפרש +-]
אז ככה, בכל אחת מהחברות EZBUYUS MUSTOP USADDRESS המשלוח לארץ עולה הרבה כסף, ואחרי שליחת אימיילים הם לא מוכנים לעשות כלום כדי לעקוף את המכס.. אז הלכתי על האופציה של למצוא מוכר ב-EBAY ששולח לארץ ולקנות ממנו [הם בד"כ שולחים ב-40$], אם הם ישלחו לי את המוצר בתור מתנה [אני אבקש מהם] יקחו על זה כסף במכס? ואם אני אקנה מהם משומש, כאילו לא חדש, או שאני אקנה מהם חדש שאני ידאג שהם יפתחו אותו, 100% לא יתפסו אותו במכס ? [בעיקר לגבי המשומש] ואם יש לכם דרך טובה לשלוח מוצרים מארה"ב \ אנגליה לארץ או לעקוף את המכס אני אשמח אם תגידו אותה פה :} תודה לעוזרים, עמרי, אה, והגודל של ה-XBOX הוא: The dimensions of a Pro XBOX 360 Bundle are: 11.5 x 7.3 x 12.5 inches and the weight is 15 pounds |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
גם אם ישלחו לך כמתנה יקחו לך מכס כי הסימון כמתנה היום כמעט ולא שווה כלום יתפסו גם משומש אולי תשלם פחות אבל תשלם אולי ישלחו לך את המוצר באריזה של מוצר אחר שעלותו לא שווה יותר מ50 דולר ויש סיכוי שיעבור בלי לשלם מכס בכל מקרה רוב הסיכויים שתשלם מכס לגבי כמה תבדוק בטבלת המכס ותוסיף 15.5 אחוז מע''מ
![]() |
# 3 |
חבר על
|
לא ביקשתי שיעברו על החוק, אבל אין עוד משהו שאפשר בעזרתו לעקוף תמכס?
מזה "מוצר בלי ערך מסחרי"? ומה הקטע שתופסים על משומש, זה כמו שחבר שלי מחו"ל שולח לי את ה-XBOX שלו כי נמאס לו על זה מכס? ולא נראה לי שהמוכר יסכים לשלוח לי את המוצר באריזה של מוצר שעולה פחות מ-50$.. זה יותר מדי עבודה בטח והוא יעדיף לא להסתבך איתי ולשלוח למישהו אחר ב-US.., הם עושים את זה בכלל? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כל דבר שהזמנתי מEBAY עד עכשיו
בא בסימון של מתנה כל המוכרים עושים את זה סתם זה סה"כ לשים V על החבילה ליד "מתנה" תחפש בEBAY את המוכרים הלא "רשמיים" ותשאל אותם לשאול לא עולה כסףXD
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
לפי הניסיון שלי בדרך כלל תופסים מוצרים על מכס ו15 אחוז זה לא מחיר בשמיים להוסיף.
החיסרון שאין לך אחריות כשאתה מייבא את המוצר כי בוודאי שלא תשלח אותו חזרה לארה"ב.
# 6 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם הוא ירשום 50$ GIFT לא לוקחים מכס גם אם זה מטוס..
# 8 |
חבר וותיק
|
בדרך כלל שאתה קונה ב EBAY ברגע תשלוח אתה יכול לרשום הערה + לסמן GIFT
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
אתה טועה
אנשי המכס לא כאלה מטומטמים יש להם מחירונים ויש להם גם גישה לאינטרנט ![]() רוב הסיכויים שיתפסו את המוצר והוא לא יעבור
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|