|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
שדיברתי עם livedns ויש לי שאלות..תודה.
שלום..
התקשרתי לlivedns לשאול כמה שאלות ויש לי עוד שאלות שצצו לי.. שאלתי אותו על כתובות מייל..הוא אמר לי שחבילה עולה 240 שקל. לאחר מכן, שאלתי אותו על סאב דומיינים..הוא אמר שאין הגבלה אבל שזה מאוד מאוד מאוד מסובך משהו עם רשומות.. ניהול dns מתקדם..ורשומות..קיצר סיבך אותי. אני מתכוון לקנות דומיין אחד..לבינתיים אבל להקים עליו סאב דומיינים לדפים באתר דלומר לא לעשות: test.co.il/abc אלה: abc.test.co.il מה אני אמור לעשות? זה עד כדי כך מסובך לפתוח סאב דומיין? הוא גם אמר שהתמיכה לא עוזרת בכזה דבר. אז מה היא כן עושה? בגודדי יותר טובים? והקטע הוא שהוא בכלל לא ידע מי אני ומה אני והוא אמר שזה מסובך מאוד..כאילו מה? תודה.
# 3 |
חבר וותיק
|
אם הבנתי את השאלה נכון:
אתה רוצה לקנות דומיין ועל הדומיין הזה לפתוח סאב דומיין אחד או יותר, נכון? אם כן - אתה קונה את הדומיין ואז כאשר אתה קונה אחסון מחברת אחסון בדרך כלל רשום לך כמה סאב דומיין תוכל לפתוח תחת החשבון אחסון. (וזה כבר לא קשור לLiveDNS אלא אם כן אתה קונה מהם גם את האחסון) |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אם אתה קונה מהם איחסון זה תלוי בכמה סאב דומינים הם יאפשרו לך
אם לא תקנה מהם איחסון ותקנה מחברה אחרת-זה תלוי בכמה שהחברה שאתה קונה ממנה איחסון תאפשר לך סאב דומינים בכל מקרה פתיחת סאב דומין הוא הליך מאוד מאוד פשוט שלוקח מספר שניות והחברה שמספקת לך את האיחסון תעזור לך במסגרת התמיכה לפתוח סאב דומינים. לדעתי הוא אמר לך שהם לא מספקים תמיכה בסאב דומינים כי ביקשת לקנות מהם רק דומיין,אז באמת אין להם קשר לאיחסון שלך אז אין להם סיבה לתת לך תמיכה במשהו שלא שלהם בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
אוקיי..
אני עכשיו משתמש בדומיין חינמי עם dns..הדומיין הוא co.cc ואני משתמש באיחסון חינמי שמאפשר לי די הרבה סאב דומיינים.. איך אני מקשר ביניהם? כלומר.. איפה אני פותח את הסאב דומיין של הדומיין..זה לא מובן..אני יסביר. נגיד הסאב דומיין של השרת שלי הוא: test.server.com זוהי הכתובת שלי.. והדומיין שלי הוא נגיד: phone.com (אלוואי) איך אני פותח בדומיין סאב דומיין שלו אני יכניס את ה dns של השרת? כאילו..יש לסאב דומיין dns חדש? כי איך הדומיין ידע לאיזה דף לפנות? משהו פה מסובך..הכל מסתבך לי עם dns ועם הסאב דומיין.. מה השלבים שאני עושה כדי לפתוח סאב דומיין? אני ינסה את זה עם co.cc..בהתחלה גם dns היה לי מסובך ולכן לא ישר קניתי דומיין..כדי להבין ואז.. תודה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|