|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
אז... איך באמת מקדמים אתר?
היי.
אז הקמתי אתר. יש עיצוב יש דומיין יש אחסון יש אתר יש קהילות יש כתבות יש כתבים יש מנהלים א - י - ן מ - ש - ת - מ - ש - י - ם. אז אני די חדש לכל העסק של הקמת אתר מאפס ל... משהו. חרשתי את האינטרנט בעיקר בחיפוש בפורום כאן ובאתר K.CO.IL אבל תכל'ס אחרי כמה שעות של קריאה - אני עדיין לא כל כך קולט... ( ![]() אני מבין שאם אני מחליף עם איזה אתר קישורים אז יהיו לי יותר כניסות והדירוג של גוגל שנקרא PR יעלה אצלי. אבל מה זה ההחלפת קישורים? איזה קישורים? ואיך אני "מחליף" את זה או מה שלא יהיה? ואיזה עוד דרכים יש לי למשוך משתמשים? אשמח לקבל קצת טיפים למקדם המתחיל. ועוד דבר אחרון - קיבלתי הרבה הצעות מאתרים בעלי 400 עד 10,000 כניסות ייחודייות ביום לפרסם אצלהם, איך אני בוחר איפה לפרסם? אני צריך לפרסם לפי כמה כניסות יש לאתר שמפרסם או לפי הקהל יעד שגולש אצלו? אני מתכוון שנניח האתר שלי מדבר על מיקסרים ועל בצקים, ואתר שיש בו עשר אלף ייחודיים ביום מציע לי לפרסם אבל האתר הזה מדבר על אופנועי מירוץ אבל מצד שני יש לי אתר שמדבר על מתכונים נניח אבל יש לו רק 600 כניסות ביום - מה עדיף לי? לפי כניסות או לפי התוכן שיהיה קשור לאתר שלי, שמי שגולש באתר ההוא ירצה גם לגלוש אצלי? תודה לכל העונים מראש, יום טוב, משה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
טיפים למקדם המתחיל ?
אם יש לך 80 ש"ח קנה את הספר http://trafficbooster.yudkoren.co.il/ זאת בהחלט התחלה מעולה. בשביל טיפים תצטרך לשלם, במיוחד בשביל טיפים על רמה. אחרי שתבצע את אחת מהפעולות האלה אם כלום לא יעזור לאחר שהצבת יעדים במשך חצי שנה ולא השתנה כלום אני מבטיח לעזור לך עד כמה שאפשר. בעניין של לפרסם באתרים אחרים, זה לא SEO, זה יותר בכיוון של SEM שגם זו תורה מעניינית תוכל לקרוא עליה ועל תוכניות שותפים בבלוג של המיליונר בפיג'מה. כדי להיות מעודכן בכל מה שחדש במנועי חיפוש תרשם לרססים של אתרים בעברית ובנאלגית ואם יש לך כסף קנה את SEOBOOK.COM. מומלץ גם לקרוא בלוגים העוסקים בנושא. אה והעניין של הקישורים, תוכל לקרוא עליו בפירוט כאן. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה, סיכמת לי בקצרה בדיוק מה שרציתי לדעת.
האם הספר באנגלית יותר טוב מהספר שעולה 80 ש"ח? או שעדיף לי לקנות? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
מה האתר?
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
www.techlife.co.il כנראה שלא יעבוד כי פרצו לשרת של פיקסארט
|
![]() |
![]() |
# 6 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
טיפים טובים עולים כסף? על מי אתה עובד? יש איזה סוד כמוס שאני לא יודע עליו? כנראה שביזבזתי את הזמן שלי כמקדם אתרים...!
מה שאתה צריך לעשות זה לקחת את הדברים שאתה יודע ולא יישמת לקרוא מאמרים ובלוגים בנושא. בסך הכל עבודת קידום זה הרבה עבודה שחורה ולפעמים זה יוצא גם הרבה כסף. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אבל ת'כלס, שווה לי לקנות את הספר שהוא אמר? (ההוא בעברית)
|
![]() |
![]() |
# 8 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
טוב, קניתי את הספר. התחלתי לקרוא ונראה מעניין.
מה עוד כדאי לעשות בשביל לקדם ולפרסם אתר? אשמח לקבל עוד מידע ממישהו מנוסה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
תבדוק שהאתר שלך מתאים ועובד טוב עם מנועי חיפוש , תחליף קישורים (מומלץ עם אתרים מאותו התחום) חוץ מזה אם אתה רוצה לעבוד על הכניסות תקנה באנר באתר שעובד עם פלח הגילאים שאתה מכוון אליו (קהילת חובבי מחשבים או משהו תתאים)
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|