|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
תנסה להוסיף יותר תוכן. תשיג קישורים איכותיים יותר ופשוט תבדוק מה יש לאתרים אחרים שנמצאים בעמוד 1 ולך אין.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
המילה "משחקים" היא מילה מאוד פופולרית בגוגל ולכן התחרות קשה. יש אתרים מאוד גדולים שמתחרים אליה כמו: מומו הפרה,נט גימס וYNET. נראה לי הרעיון של להכנס לתחרות הזאת לא ממש טוב, אין לך כל כך סיכוי מולם. תנסה להפיץ את האתרים בקרב מכרים ומשתמשים דרכך עד שגוגל יעלה אותו.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
זאת מילה תחרותית מאוד.
צריך להשקיע מאוד כדי להגיע לתוצאות טובות. תכניס הרבה תוכן, תמיד..גוגל אוהב אתרים שמתעדכנים.. ותכניס הרבה קישורים. בהצלחה.
# 6 |
חבר על
|
לפי החתימה שלך אני רואה שאתה מקשר פעם לכתובת עם INDEX ופעם בלי.
תחליט על כתובת אחת עיקרית ותבצע הפנייה 301 לכתובת העיקרית. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
תוכן, קישורים איכותיים, התמדה בעדכון האתר וכו'. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Авторитет
|
כמה עצות:
- פרסם במלא אתרים, פורומים וכו' את האתר שלך בתור "משחקים" (ולחיצה על משחקים תוביל לאתר שלך) - תוסיף באתר שלך מלא תוכן עם המילה "משחקים" - שים כמה תאגי META - שים TITLE (בראש העמוד) נכון.. בהצלחה ![]()
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אני אתן לך דוגמא ממני למשל, הקידום הראשון שלי היה המילה: "פורומים" גם פה התחרות מאוד קשה,
ולמרות זאת אני בעמוד 1. איך? החלפת לינקים בעליי אתרים רצינים, שאתה יודע שלא הולכים ליפול מחר,עדיפות לאתרים עם בעליי PR כמה שיותר גבוהה(כמובן שאין לזה השפעה),הדגשת מילת הקידום באתר\פורום חשוב להדגיש אותה ב-Bold,הכנסת האתר עם מילת הקידום לאינדקסי אתרים. בהצלחה! (:
# 10 |
חבר מתקדם
|
החלפת קישורים היא פחות מ 50% מהקידום שלך.
אל תחשוב שאם החלפת 3 קישורים (ולא משנה החוזקה שלהם) תופיע מקום 1 במילה משחקים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|