![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
עזרה | בעניין פתיחת DNS
שלום חברים יש לי שרת 1U עם מערכת הפעלה WIN SERVER WEB 2003
ורציתי לדעת איך ניתן לפתוח כתובת DNS פרטי שלי דוגמה ns1.dominname.co.il ns2.dominname.co.il אני יודע שיש אתרים שנותנים לי את השרות הזה חינם אבל זה לא מקצועי לתת ללקוחות דומיין של שרתDNS אחר איך ניתן לצור כזה לבד? השרת מאוחסן בחוות שרתים שלי ! תודה מראש דניאל |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
"השרת מאוחסן בחוות שרתים שלי !"
יש לך חווה של שרתים ואין לך כזה דבר? לא משנה אחי בקיצור, פונה ל-ISOC או מאיפה שקנית את הדומיין שלך ומגדיל לדומין שלך DNS חדש לדוגמא Domain Server Hostname ns1.dominname.co.il ns2.dominname.co.il Domain Server Netaddress 192.168.0.1 192.168.0.2 כמובן שב-Domain Server Netaddress יש להכניס את כתובות ה IP של שרת ה DNS שלך. לפי מה שנאי יודע אז צריך לרשום 2 כתובות DNS אחת ראשית ואחת חילופית ואותו הדבר גם על מספרי ה IP אז ככה שאם יש לך שרת יחיד בודד אם מספר IP 1 אז הם לא יאשרו לך את זה ככה שאתה יכול לרשום את זה את המספר הIP הראשון על השרת שלך והמספר השני על שרת אחד אמרה שיש לך חווה? אז בטוח שיש לך גם הקצאות של מספרי IP חחחח בהצלחה גבר!!! דרך אגב עשיתי את מה שאתה מתכוון על הדומיין xox.co.il תוכל לבדוק זאת
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|