![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים - ספונסרים
שלום לכם חברי hosts היקרים.
היני מעוניין לפתוח פרוייקט חדש וגדול, אשר אני חושב עליו כבר המון זמן, מתכנן אותו - ועכשיו צריך לעבור לחלק של הביצוע. על מנת לעבור לחלק הזה אני צריך עזרה כספית - די גדולה אך שווה כל שקל - למשקיעים הכנתי פירוט במה כל דבר יושקע ומה הרווחים. הפרוייקט די יחודי ולכן לא אפרסם את פרטיו פה - מי שמעוניין להשקיע אנא פנו אליי. הסכום המבוקש: 50,000 ש"ח. ישנו איש אחד שכבר רוצה להצטרף לפרוייקט, והוא יכול לתרום כ-14,000 אך, הוא עדיין לא החזיר תשובה סופית. אם הוא יחליט להצטרף לפרוייקט הסכום הנדרש שישאר יהיה: 36,000 ש"ח. אם אתם מעוניינים לדעת, איך חוזר הכסף אליכם, למה הוא אנו יודעים שיצליח וכו' אתם מוזמנים לפנות אליי באייסיקיו: 597050. או במסנג'ר שאותו אתן אך ורק בפרטי. מקווה למצוא את האנשים במתאימים שיוכלו לתרום לפרוייקט סכום גדול שכזה, אך הוא למען מטרה גדולה, מרהיבה ויפה - הכסף המושקע, יושקע אך ורק לצורכי הפרוייקט. למה הסכום הנדרש גבוהה כל כך? המחיר גבוהה משום שהדברים שנקנים בו איכותיים - וביחס לאיכות שאני בחרתי המחירים זולים מאוד - החברות שאנו נקנה מהם, גדולות וידועות, כך שאין סיבה לדאגה - ובאמת אם יכולתי הייתי משקיע את הכסף - אך אין ביכולתי להשקיע כסף כרגע, אולי בעתיד. |
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
ומעבר להשקעה?
אנשים לא ילוו לך כסף ואחרי שהם יקבלו את מה שהם ילוו הם יהיו מרוצים, אנשים רוצים להרוויח מההלוואה גם אחרי שהם סוגרים את ההלוואה, כמה אחוזים הם מקבלים?
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תראו אתם שואלים פה הרבה שאלות שאת רובם אני יכול לענות רק בפרטי/אייסיקיו.
אז אם אתם מעוניינים - תשאלו שם, עכשיו הנה מה שאני יכול לענות לך פה: אני בקרוב בן 17. גילאים מפורטים אין לי לכולם - כך שאני לא יכול לומר גם מה הממוצע, רובם בגיל שלי ומעלה. אמרתי בקשר לחוזה - אולי. לא בטוח שאני יכול להגיע למשרד שלך, מה שכן הכנתי מסמכים מפורטים, שוחחתי עם בעלי מקצוע, אנשים שעוסקים בתחום ובדקתי כל דבר(במסמכים מפורט הכל) צ'ק בטחון - אני אבדוק. ריבית והצמדה - לא נראה לי כרגע. אני מאמין שאם תפנה אליי בפרטי ואוכל להסביר לך גם הפרוייקט אתה תבין הכל. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה רבה בכול זות ובהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הבנתי מה הבעיה בגיל שלי? חוץ מזה יש עוד שותף לפרוייקט שלי.
יכול להיות שכשאתה שומע "17" אתה חושב אדם לא רציני וכו'. אבל עובדה - שאם היית רוצה לשמוע בכלל מה הפרוייקט ומה יכלול - היית משנה את דעותיך - כי אני כבר התחלתי לפעול, השקעה כספית זה מה שחסר. ולפי דעתי לקבוע על פי גיל זה לא מקצועי - וככה אי אפשר להתקדם, אם היית רואה את התוכניות, את השותפים לפרוייקט(אתרים מתקדמים ומצליחים כיום) וכו' היית מבין שאני לא עוד אחד בן "17". Last edited by aviv23; 11-10-08 at 12:15.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|