|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה בנוגע מכירת דומיין בGoDaddy
ראית שיש שם אפשרות לשים דומיינים למכירה, עכשיו בדקתי את זה וצריך לשלם לזה 4.99$ נרשמתי ושילמתי, עכשיו איך מתקדמים מפה?
איפה שמים למכירה? איך זה מתבצע? ובסיומה איך מקבלים את הכסף? יש אפשרות להעברה בנקאית פשוטה? ואיך אני יודע לחשב ולהציב מחיר נכון לדומיין מסויים? אם אפשר פירוט בנושא בבקשה |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
זה לא שאתה משלם וזהו - אתה מוכר את הדומיינים.
אחרי שאתה משלם אתה פשוט יכול להוסיף את הדומיינים שלך למאגר שלהם. סיכוי קלוש שבאמת תצליח למכור שם דומיין אלא אם כן הוא ממש מבוקש. את התשלום אתה יכול לקבל ב-PAYPAL לפי זכרוני...
# 3 |
חבר בקהילה
|
למה קשה? יש שם דומיינים שעולים אפילו 40דולר ופחות.
ויש להם קונים, לא נראה לי צריך להיות דומיין מטורף אם זה 40דולר :| ואיך אני בדיוק מתחיל את המכירה באתר? והאם יש אתר אחר שהיית ממליץ לי למכור שם דומיינים? נ.ב מחכה לה.פ Last edited by Arkadi.Kr; 09-11-08 at 22:04.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
מכירת דומיין זה לא פשוט מאוד לקנות דומיין ב-$7 ואז לשלם את ה-4.99$ וזהו - למכור את הדומיין ב-40$...
ממש ממש לא... מכירת דומיין זה כמעט תורה שלמה, צירך ללמוד, להכיר ולהבין את העסק. איך לפרסם את הדומיין, איפה לפרסם, איך לחשב את הערך ועוד הרבה דברים. את האמת אני לא שטוח איך מתחילים את המכירה, אם אני לא טועה אתה פשוט נכנס ל-TDNAM ואז נכנס לחשבון שלך. תהיה לך אפשרות להוסיף את הדומיינים שלך שם..
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|