|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() היום נסעתי לי לתומי לבית הספר השוכן אי שם בירושלים. בהסעה בבוקר בשעה 06:50 בערך, ברדיו ירושלים 101 FM הקריאה הקריינית ידיעות מעיתונים נבחרים בארץ בעברית. היא מסרה שמהיום "ניתן לרכוש דומיינים בעברית".
שאלתי כמה אנשים שאוהבים להתעדכן, חיפשתי כתבות באתרי חדשות כגון YNET ודה-מרקר - לא מצאתי מאומה בנושא. בדקתי גם באתר איגוד האינטרנט הישראלי ובעוד מקורות מידע, החיפוש לא הוביל לתוצאה מעניינית. ידוע לי שעד עכשיו ניתן לרכוש שמות מתחם כמו שלי: אוראל.com אבל האם שמעתם על כך שמהיום ניתן לרכוש גם סיומות בעברית או שזו טעות בעיתון ? שבוע קסום. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יעבוד רק בישראל. בספקיות שלנו. זה לא דומיינים כמו כל הדומיינים. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
חברת דומיין דה נט עשתה מכרז במשך כשנה (לא בטוח אורך המרכז שהיה אבל בטוח שהיה מרכז) ומי שרצה רשם רגיל ואם היה ביקוש על הדומיין הוא הועובר למכרז והיה אפשרות לרשום על עסק שזה נתן עדיפות במשהו אבל לא קריטי.
בכל מקרה, עכשיו ההרשמה פתוחה ופעילה. אפשר לקנות ולהפעיל. אני אישית קניתי את קקטוס.נט ו קקטוס.קום אני לא מתכוון להיות לקוח טוב או לקוח שממליץ עליהם מאחר והם ניסו לשדוד אותי על עלות שתי הדומיינים האלו (שזה בערך אלף שקל!!) העלויות יקרות, עובד רק ב 3 ספקיות אינטרנט בכל העולם (כמובן שלושת הבכירות בישראל - ולא יותר מזה) בקיצור, אפשרי, קיים, יקר, לא שווה, לא אמין במאה אחוז. המלצה שלי: רק אם יש לך צורך נואש בדומיין כזה תקנה ולא לבנות על זה למטרה של למכור או לפתוח אתר חדש שמבוסס על זה. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אתה לא יודע לחפש כמו שצריך...
קצת גוגל וקצת ראש יש לך אחלה חומר. http://www.google.co.il/search?hl=iw...%AA%22&spell=1 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|