|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
לדוגמה, שרת עם פס חזק היום נחשב 1GBIT קוים של 1TBIT ישנם כיום, אבל לא תשמע עליהם סתם ככה כי בדרך כלל הם לספקיות אינטרנט או חוות שרתים.... לאחר עריכה: נ.ב, יש לי 8 טרה במחשב זה כבר לא כזה נדיר... ;] |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
מחיר עלות.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שאני אדבר פה בשם של חלק נכבד מהגולשים.
כמעט כל דומיין (וכשאני אומר כמעט, מדובר על מעל 95 אחוז) שמדברים עליו פה אומרים שהוא שווה מחיר עלות. אז אני רוצה לשאול פעם אחת ולתמיד, יש דומיינים ששוים יותר ממחיר עלות? אם כן למה אף פעם לא יודעים לפרגן כאן ? ואם לא אז למה לעזאזל כולם פה סוחרים בדומיינים מבלי טעם וריח ? אין מצב שבעולם שדומיין כזה הוא שווה רק מחיר עלות. אם יש דומיין שווה משהו מכל מה שמציעים כאן, זה הדומיין ההגיוני ביותר. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
לא מדובר בחוסר פרגון.. אם תגיד שמכרת אותו ב-100 דולר.. אז תקבל את הפרגון, אם אתה בא בשאלה של שווי.. אל תעלב שמתמכרים לך אותו במחיר עלות- אתה גם יכול להתעלם מדעתי. דעתי היא.. שלא עשית כלום, לכן- אם השם לא גנרי, אין סיבה שהוא יצליח. nana.co.il לא היה שווה שקל היום אם לא היה קם עליו התוכן שיש עליו, בדיוק כמו שbatzal.co.il לא שווה היום יותר ממחיר עלות (אני מניח שאין שם אתר). |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
עם כל הכבוד, אתה לא יכול להשוות את הדומיין שלך לnana יש מספר דומיינים חריגים שנקנו ע"י פורטלים גדולים או סתם אנשים שהיה להם כסף באותה התקופה וצץ להם רעיון, המספר הזה מאוד מצומצם והסיכוי של כל אחד מאיתנו לתפוס דומיין כזה שואף ל-0. באופן כללי, ממיטב ידיעתי בשוק הזה, אנשים לא ישלמו הרבה על דומיינים עם אותיות ומספרים (וגם פה יש יוצאי דופן, אבל מדובר בדומיינים יחידים במינם). הסיכוי היחיד שלך להגיע למצב שהדומיין שלך יהיה שווה משהו זה לפתוח עליו אתר (כאשר הTB יהיה נפוץ בקרב צרכני המחשבים הממוצעים). בהצלחה וקח את מה שנכתב כאן כביקורת בונה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
דומיינים עולמיים בעלי משמעות (נדיר מאוד שפנוי) שווים הרבה יותר ממחיר עלות. לדוגמא נגיד news.com התפנה , רשמתי אותו ב10$. תיהיה בטוח שישלמו עליו לפחות 50000$ גם אם אין כלום עליו. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|