|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים| שני שותפים לשני אתרים שונים
שלום לכולם,
אני מחפש שתי שותפים לאתרים שונים. אתר #1 אתר שעוסק במכירות, דרוש כסף רב לפרסום. לאתר זה ישנו מודול עסקי וידוע כמעט כל מה שצריך לדעת על מנת להרים אותו. אתר זה יירשם כעסק פטור. כרגע יש שני שותפים לאתר זה (אני וחבר), ואנחנו מעוניינים להכניס שותף נוסף. מה דרוש ? 4000 ש"ח ומעלה כהשקעה ראשונית (פרסום והוצאות ראשוניות), חלק מהכסף הזה יוחזר לכם כבר בהתחלה, כלומר כל הרווחים הראשוניים שלכם עד שיכוסה חלק מהכסף (על החלק הזה נדבר כבר). חשוב מאוד שהשותף יהיה אמין, שכן יש צורך בפתיחת חשבון בנק משותף ואמון אחד בשני. אני אחראי על התכנות, המודול העסקי, הרעיון ובעצם כל מה שקשור בניהול ובניית האתר, כמו כן אני אביא לאתר מערכת שמחירה כ 2500 - 3000 ש"ח, נוסף על כך אוכל להשקיע קצת כסף. השותף השני הוא אחראי על קידום האתר בגוגל ויוציא כ 3 -4 אלף ש"ח בהתאם למה שנסגור עליו. כמובן שהרווחים מתחלקים שווה בשווה לאחר שחלק מהכסף יוחזר אליכם. צפי הרווחים הוא ב 1 - 3 החודשים הראשונים להכפיל את ההשקעה של כל אחד מאיתנו , ולאחר קצת וותק אנו מצפים לכ 8-10 אלף ש"ח (נקי) לכל אחד בכל חודש. אני מצפה לקבל תגובות אך ורק מאנשים שבאמת יכולים להשקיע את סכום הכסף הדרוש. אתר #2 לאתר השני אני מחפש שותף שיש לו רעיון טוב. אני יהיה אחראי על בניית האתר ופיתוחו, קשרים עם מפרסמים ודברים נוספים במידת הצורך. כמו כן אוכל להכניס שותף / שותפים רציניים שיש להם כסף להשקיע באתר עם רעיון טוב. מיותר לציין שהאתר צריך להיות רווחי. אשמח לקבל תגובות רציניות לשני ההצעות מאנשים רציניים, ניתן ליצור איתי קשר בדרכים הבאות: מסנג'ר: rons8@example.com skype: (מומלץ!) ron-pro כמו כן ניתן להשאיר פלא' בה"פ. יום טוב.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|