|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[שאלה] טמפרטורה של המחשב
שלום!
יש לי שאלה קטנה, יש ברשותי מחשב בעל 4 ליבות עכשיו אני רואה שיש קפיצה של טמפרטורה . נגיד שאני על המחשב משהו כמו שעה המעבד בטמפרטורה בערך של 38-37 , כרטיס מסך 33 משהו כזה. אחרי כמה שעות (4,5 שעות) אחרי אני משחק גולש באינטרנט וכ'ו אני רואה שיש קפיצה של קרוב ל10 מעלות, האם זה בסדר? זה המפרט שלי: Intel Q8200 core2 quad 2.33GHZ (מדי פעם מחבר 9400GT של 1 גיגה , אבל זה לא כך כך משנה)albatron 8800GTX 768MB 4gb geil ram ddr2 800MHZ gigabyte ga-ep43-ds3l 500 GB hitachi sata2 צורפה תמונה כדי שתראו אם המעלות.
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
טמפרטורה סבירה בהחלט.
הרץ OCCT(תוכנה מאמץ למעבד) ועדכן באשכול מה הטמפרטורה במאמץ. יום טוב.
# 3 |
חבר על
|
זה בסדר גמור.
אתה על קירור סטוק או משהו אחר? |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה טמפרטורה מצויינת. טובה מדי בשביל קירור סטוק לדעתי, אלא אם נפלת על מעבד קריר
![]() הטמפ' של הכרטיס מסך אפילו נמוכה נחשבת. אין לך מה לחשוש, אם המחשב היה מגיע למצב שהוא אפילו מתחיל להתקרב לסכנה הוא היה מכבה את עצמו או מציגים ארטיפקטים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
יש לי קירור רגיל שבה אם המעבד ...
בפורומים אחרים אמרו לי חלק שזה בסדר חלק , לא ![]()
![]() |
# 6 |
חבר על
|
אני לא יודע מי אמר לך שלא אבל זה בסדר גמור, המעבד הספציפי הזה יכול להחזיק הרבה יותר.
אני בכלל עם P4 ועל 80C~ כל הזמן, ולא קורה כלום. אתה יכול להרגע ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם שלו היה על 80 זה היה לא בסדר בכלל. הQuadים אומנם חמימים מעט מהDual אבל עדיין זה לא כמו P4, P4 זה סוס עבודה - ליבה אחת רוצחת, לא כמו בQuad שזה 4 ליבות יותר יעילות. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לי היה P4 3GHz (סוקט 775 ליבת Prescott) והוא נשרף אחרי שלוש שנים בערך (המעלות נעו בין 67 במנוחה עד ל90 במאמץ) אחרי שהוא נשרף פירקתי את המעבד מהסוקט והסתבר שמי שהרכיב לי את המחשב שם יותר מדי משחה טרמית והמעבד לא הוליך חום כמו שצריך לגוף קירור אולי זה פשוט המזל שלי אבל אני ממליץ בחום (תרתי משמע ![]() לפותח האשכול - 10 מעלות זה מעולה מן הסתם אבל עם קירור סטוק? נראה לי שמשהו פה פישי.. אולי הסנסור שלך תקול והוא לא מודד טמפרטורות כמו שצריך? מעבדי QUAD לא כאלה קרים בדרך כלל עם קירור סטוק אפילו במצב מנוחה |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
יש לי את הP4 PRESCOTT SOCKET 478 כבר 5 שנים והוא בסדר. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |