![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה עם ביטוי רוגלי
יש לי תוכן של דף לדוגמא:
HTML קוד:
<font color=\"#008003\">test</font> <font color=\"#008003\">test</font> <font color=\"#008003\">test</font> <font color=\"#008003\">test</font> <font color=\"#FF0003\">test</font> <font color=\"#FF0003\">test</font> <font color=\"#FF0003\">test</font> <font color=\"#FF0003\">test</font> בגלל שיש \" אני לא מצליח הכי קרוב שהצלחתי זה להוציא את כל הצבעים עם: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
PHP קוד:
# 3 |
חבר מתקדם
|
נסה את זה:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
פשוט תעשה "\\\
\\ = \ "\ = " |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
שלוש \\\ לא עובד...
גם שאר הקודים שהביאו פה לא עובדים |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
הקוד שלי אתה מוזמן לבדוק, תריץ את הקוד בדף נפרד שלא תלוי בסקריפט שלך כי אני לא יודע מה עשית בסקריפט שלך ואולי יש בעיה במשהו אחר אצלך.
# 8 |
הוסטסניון
|
Regexbuddy
פותר את כל הבעיות, תאמין לי |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
PHP קוד:
וזה בהנחה שיש בין תגי הפונט משהו, אם אין תחליף את ה+ באמצע ב * תתפנק עריכה חח הסלאש שיש לו זה להברחה הסטרינג שאתם בודקים הוא בלי סלאש.. בכל אופן אם הסטרינג המקורי בלי סלאש וזה סלאש להברחה אז תשתמש בזה PHP קוד:
PHP קוד:
![]() Last edited by intercooler3819; 11-04-09 at 12:00.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
מה שנתתי לך עובד, כמשתמשים ב' ולא ב" זה לא נחשב כתו מיוחד, ולכן "\ נחשב פשוט "\ ולא "
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|