|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בעיה בקידוד - מ asp ל access
שלום =]
יש לי בעיה מתי שאני שולח נתונים מעמוד asp (הקבצים בשרת של brinkster.com ) , העמוד asp עם הקוד: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=windows-1255" /> וב access זה מתקבל כמו בג'יבריש: ![]() ומתי שאני שולף נתונים ב asp מה access אז הנתונים מופיעים בעברית טובה.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לפני שאתה שולח את הנתונים למסד, תנסה להוסיף:
קוד:
<%response.Charset="windows-1255"%> |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
תשתמש בקידוד UTF-8, גם במסד נתונים,בטבלאות ובעמודות וגם בקבצי ה ASP...
זה אמור לפתור את הבעיה
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תנסה לשלוח במקום windows-1255: utf-8. וגם בתגיות מטה תחליף את הcharset לutf-8. (כעיקרון זה אמור לעבוד אותו הדבר עכשיו כמו windows-1255, רק עם תמיכה לשפות נוספות) |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
כל ההצעות פה לא עזרו =\\
ממש תודה בכל זאת על הניסיון.. אשמח לעוד הצעות |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
שאתה משנה את הקידוד ל UTF-8...אתה צריך גם לשמור את דף ה ASP כ UTF-8...(אתה יודע למה אני מתכוון?)
# 7 |
חבר וותיק
|
כן ברור ששיניתי - ולא עזר ..
טוב האמת שזה לא כזה מפריע כי זה רק ב access, ושזה שולף - זה שולף תקין אז לא נורא.. בכל זאת הפרויקט הוא ליחידה במדעי המחשב.. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
בכל מקרה תנסה להוסיף את השורה של המטה גם בדף ASP וגם בדף הטופס,היה לחבר שלי בעיה דומה וזה סידר את זה |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
אחראי קהילה
|
למה אתה לא עובד על LOCALHOST?
הרי במעבדה בבית ספר אתה מראה על LOCALHOST, לא מאתר אחר.. שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אז עבדתי על שרת והוא ממש ממש נוח ומעולה! בבגרות שיש לי על זה בשבוע הבא אני אציג תחילה באינטרנט, ובמידה והבוחן יבקש על שרת בית הספר אז אני אציג לו שמה.. רק מבאס שלא הצלחתי לפתור את זה - ניסיתי הכל =\ |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|